ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαριστική περιγραφή του καθηγητή ΤΕΦΑΑ που ξυλοκοπήθηκε έξω από τη σχολή

Σοκαριστική περιγραφή του καθηγητή ΤΕΦΑΑ που ξυλοκοπήθηκε έξω από τη σχολή

Σοκαριστική είναι η περιγραφή του καθηγητή ΤΕΦΑΑ ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια, έξω από το κτίριο της σχολής. Ο ίδιος κάνει λόγο για δολοφονική επίθεση σε βάρος του.

«Ευελπιστώ και εύχομαι από την καρδιά μου να είμαι το τελευταίο θύμα τέτοιων δολοφονικών ενεργειών από εγκληματίες που χρησιμοποιούν τον πανεπιστημιακό χώρο για παράνομες και εγκληματικές ενέργειες» ανέφερε ο καθηγητής μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, ο καθηγητής, έχει μόλις παρκάρει στο χώρο της σχολής την ώρα που είδε τον φύλακα να προσπαθεί να πείσει έναν νεαρό, ο οποίος είχε μαζί του ένα σκύλο, να βγει από τον πανεπιστημιακό χώρο, καθώς η είσοδος στα τετράποδα απαγορεύεται. Όταν του έκανε την ίδια επισήμανση και ο καθηγητής εκείνος αντί να φύγει του επιτέθηκε με μανία και τον ξυλοκόπησε άγρια.

«Όταν έφτασε κοντά μου και χωρίς να καταλάβω τίποτα με γρονθοκόπησε με τόσο βίαιο και επαγγελματικό τρόπο από ότι φάνηκε στη συνέχεια στο πρόσωπό μου με αποτέλεσμα να πέσω αναίσθητος στο έδαφος. Αυτός συνέχισε να με χτυπάει με κλωτσιές στο πρόσωπο και στα πλευρά μου» περιγράφει ο καθηγητής.

Από την επίθεση ο καθηγητής υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ όπως καταγγέλλουν καθηγητές, δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται αντιμέτωποι με εγκληματικές συμπεριφορές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Διπλό «μαύρο» ρεκόρ - 3.586 νέες μολύνσεις, 699 διασωληνωμένοι και 51 θάνατοι