ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Βαλυράκη: «Πολλά κενά» στη δικογραφία, λέει η οικογένεια -Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Υπόθεση Βαλυράκη: «Πολλά κενά» στη δικογραφία, λέει η οικογένεια -Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Intime News

Πολλά κενά στη δικογραφία αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη, εντοπίζουν οι νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας του εκλιπόντος.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ιατροδικαστική έκθεση δεν μπορεί να προσδιορίσει την «ταυτότητα» της προπέλας που τον περασμένο Ιανουάριο αφαίρεσε τη ζωή από τον 77χρονο Σήφη Βαλυράκη στην περιοχή της Ερέτριας.

Μάλιστα, η οικογένεια έχει καταθέσει ενυπόγραφα αιτήματα τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα.

Το χρονικό

Από τις 24 Ιανουαρίου, όταν και ο Σήφης Βαλυράκης εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Ερέτριας, η οικογένειά του ξεκίνησε την αναζήτηση των ακριβών συνθηκών που συντελέστηκε το μοιραίο.

Ο 78χρονος πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος είχε εξοχικό σπίτι στην Ερέτρια από το μεσημέρι της Κυριακής 24 Ιανουαρίου αγνοείτο με αποτέλεσμα η σύζυγός του να ενημερώσει την Αστυνομία και το Λιμενικό, που έστησαν γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Στη διάρκεια των ερευνών είχε βρεθεί το σκάφος του και το Λιμενικό αναζητούσε τον 78χρονο πρώην υπουργό, ο οποίος είχε πάει βόλτα στα νησάκια απέναντι από την Ερέτρια στον Ευβοϊκό.

Κατά τις έρευνες, πρώτα εντοπίστηκε το σκάφος του υπουργού το οποίο είχε προσαράξει σε νησίδα, με τις μηχανές να λειτουργούν ακόμα. Με τις έρευνες να συνεχίζονται, τελικά η σορός του πρώην υπουργού εντοπίστηκε στη νησίδα Πεζονήσι ή Νησί των Ονείρων λίγο πριν τις 21:00 της Κυριακής (24/01) και ανασύρθηκε από το Λιμενικό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακίνηση εκτός νομού το Πάσχα: Έτσι θα πάμε στα χωριά μας - Τα κριτήρια που θα κρίνουν την «έξοδο»