ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Λιγνάδη: Ενδεχόμενο για νέα δίωξη – Υπάρχει και 4η καταγγελία

Υπόθεση Λιγνάδη: Ενδεχόμενο για νέα δίωξη – Υπάρχει και 4η καταγγελία

Ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης έδωσε ήδη εξηγήσεις από τις φυλακές της Τρίπολης που κρατείται και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε και αυτή την καταγγελία.

Την πιθανότητα άσκησης νέας ποινικής δίωξης σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη εξετάσει η εισαγγελία της Αθήνας, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα που είχε ως αντικείμενο την τρίτη μήνυση για το συγκεκριμένο αδίκημα που κατατέθηκε εις βάρος του.

Υπενθυμίζεται, ότι ο μηνυτής είναι Έλληνας που δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και φέρεται να υποστηρίζει ότι ο γνωστός σκηνοθέτης ηθοποιός τον βίασε στο σπίτι του το 2018, ενώ ισχυρίστηκε ότι του έδειξε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και πορνογραφικό υλικό.

Ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης έδωσε ήδη εξηγήσεις από τις φυλακές της Τρίπολης που κρατείται και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε και αυτή την καταγγελία. Η δικογραφία βρίσκεται πλέον στα χέρια του εισαγγελέα ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αποφασίσει για το εάν θα ασκήσει νέα δίωξη εις βάρος του ηθοποιού.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες στα χέρια της ανακρίτριας βρίσκεται και 4η καταγγελία από 24χρονος σήμερα άνδρα, ο οποίο φέρεται να έχει καταγγείλει βιασμό πριν από 7 χρόνια από τον γνωστό σκηνοθέτη. Την καταγγελία ερευνά η 19η ανακρίτρια προκειμένου να καθορίσει εντός των επόμενων ημερών τις περαιτέρω κινήσεις της.

Για την τέταρτη καταγγελία στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο συνήγορος του Αλέξης Κούγιας, σήμερα το πρωί σχολίασε: «Η υπόθεση αυτή είναι μια δικαστική δοκιμασία γιατί η κυρία ανακρίτρια με την δικαιολογία ότι δεν προλαβαίνει, δεν μας έχει δώσει αντίγραφα της δικογραφίας. Δεν έχω δει ποτέ τόσες παραλείψεις. 47 χρόνια δεν έχω κάνει ποτέ αίτηση εξαιρέσεως, ούτε αναφορά. Επίσης δεν ξέρω πως διαρρέουν στοιχεία της δικογραφίας. Ο αδελφός του κ. Λιγνάδη με ενημέρωσε σήμερα ότι υπάρχει 4η καταγγελία».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ever Given: Έλληνας πλοίαρχος στο Newsbomb.gr - Θέλει μέρες για να ανοίξει η Διώρυγα του Σουέζ