ΕΛΛΑΔΑ

Εξιτήριο για τον 30χρονο που τον είχε δαγκώσει κόμπρα - Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του

Εξιτήριο για τον 30χρονο που τον είχε δαγκώσει κόμπρα - Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του

Συγκλόνισε το πανελλήνιο η περίπτωση του 30χρονου άνδρα με αγάπη για τα φίδια, τον οποίο δάγκωσε μία κόμπρα που είχε στο σπίτι του.  

Ο 30χρονος ψυχολόγος στο επάγγελμα που είχε αγάπη για τα φίδια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο στον Αγιο Σάββα. Έμεινε στην εντατική η κατάσταση ήταν πολύ σοβαρή. Ο γιατρός του μίλησε για την κατάσταση της υγείας του.

Όπως ανέφερε κ. Θεόδωρος Κορμάς, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» στο Mega «ο νεαρός ασθενής είναι πάρα πολύ καλά πλέον. Ήδη από την Παρασκευή είχε αποσωληνωθεί. Τον είδα και προσωπικώς. Ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και στη συνέχεια διακομίστηκε στο πρώτο νοσοκομείο υποδοχής στο Ιπποκράτειο όπου βεβαίως εκτός μονάδας εντατικής συνεχίζει να παρακολουθείται για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του».

«Από όλα όσα μου είπε ότι αντιλαμβάνεται το γεγονός αυτό σαν μια επώδυνη περιπέτεια που δεν θα μπορούσε να ζήσει. Το ίδιο φίδι είχε μία προσπάθεια κάνει να τον δαγκώσει πριν από 20 μέρες απέτυχε, και αυτό τον έκανε και αισθάνθηκε ότι δεν θα μπορούσε να τον δαγκώσει ποτέ. Έτσι λοιπόν τη δεύτερη φορά συνέβη αυτό που συνέβη».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.724 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 65 θάνατοι σε 24 ώρες, 738 οι διασωληνωμένοι