ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζουν οι νέες καταθέσεις για τον τραυματιοφορέα που ασελγούσε σε παιδιά

Συγκλονίζουν οι νέες καταθέσεις για τον τραυματιοφορέα που ασελγούσε σε παιδιά

Συγκλονίζουν οι νέες καταθέσεις συναδέλφων του τραυματιοφορέα, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια με θύματα δύο ανήλικα κορίτσια.

Ο 60χρονος εργαζόταν στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία». Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για τις κακουργηματικές πράξεις της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι πρώτες καταγγελίες για τη δράση του σε ανήλικα παιδιά, ο 60χρονος τραυματιοφορέας του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία συνελήφθη και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με 3 κακουργήματα.

Ο ίδιος επιμένει ότι είναι αθώος αλλά οι συνάδελφοί του στο νοσοκομείο περιγράφουν εικόνες αρρωστημένες με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Στις 11 καταθέσεις που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, τονίζονται τα ίδια ακριβώς πράγματα. Θύματα δύο κορίτσια 6 και 8 ετών, που όπως καταγγέλλεται κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον 60χρονο στην πτέρυγα των χειρουργείων. Κάτι που για την ώρα ο ίδιος αρνείται πεισματικά όπως μεταδίδει το Mega.

«Δεν έχω κάνει τίποτα από όσα με κατηγορούν. Δουλεύω πάρα πολλά χρόνια στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω γιατί τα είπαν όλα αυτά για εμένα. Θα αποδειχθεί ότι δεν είναι αλήθεια» ανέφερε ο τραυματιοφορέας.

Την περασμένη Παρασκευή αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του τραυματιοφορέα στην περιοχή των Αμπελοκήπων και τον συνέλαβαν. Ο ίδιος πατέρας δύο παιδιών και χωρισμένος, αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι ουδέποτε έδωσε δικαιώματα στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου που εργαζόταν.

Οι γιατροί που έδωσαν νέες καταθέσεις περιγράφουν φρικαλαιότητες. Τονίζουν πως ο τραυματιοφορέας βρισκόταν μέσα στα χειρουργεία επειδή έπρεπε να κρατάει τα πόδια των παιδιών ώστε να μένουν ακίνητα κατά τη διάρκεια της εξέτασης καθώς βρίσκονταν σε κατάσταση αναισθησίας και υπήρχε κίνδυνος να εμφανίσουν σπασμούς ή αντανακλαστικές κινήσεις. Τότε όπως λένε ήταν που ο 60χρονος θώπευσε και ασέλγησε στα δυο κοριτσάκια.

Οι πρώτες καταγγελίες για τον 60χρονο έγιναν στις 29 του περασμένου Γενάρη. Τότε μια ειδικευόμενη γιατρός και η επιμελήτριά της, κατήγγειλαν ότι ο τραυματιοφορέας κακοποίησε τα δύο παιδιά που ήταν ναρκωμένα. Στο ένα μάλιστα όπως ανέφεραν διαπίστωσαν αιμορραγία.

Όπως καταγγέλλουν οι ίδιες, το ένα από τα γάντια που φορούσε ο τραυματιοφορέας είχε και αυτό ίχνη αίματος.

Ο τραυματιοφορέας που αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων ασθενών, για κατάχρηση ανηλίκων ανίκανων να αντισταθούν και για κατάχρηση σε γενετήσιες πράξεις από εργαζόμενο σε νοσοκομείο σε άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 χρόνια της ζωής τους. Οι καταθέσεις των 11 συναδέλφων του επιβεβαιώνουν τις κατηγορίες.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η στάση του 60χρονου ο οποίος δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας και αρνείται τα πάντα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεοδωρίδου: 28 θρομβώσεις σε 17 εκατ. εμβολιασμούς με AstraZeneca - Τι ισχύει για τις αλλεργίες