ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεκτρονικό τζόγο πρόσφερε ίντερνετ- καφέ στη Θεσσαλονίκη

Ηλεκτρονικό τζόγο πρόσφερε ίντερνετ- καφέ στη Θεσσαλονίκη

Για διενέργεια ηλεκτρονικού τζόγου συνελήφθησαν συνολικά 12 άτομα μετά από αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου.

Η σύλληψη σημειώθηκε στην περιοχή του Χαριλάου.

Πρόκειται για δέκα άτομα (επτά άνδρες και τρεις γυναίκες) και μία αλλοδαπή, οι οποίοι συμμετείχαν στην διενέργεια τυχερών -απαγορευμένων παιγνίων και του 29χρονου υπεύθυνου του καταστήματος.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος υπεύθυνος του καταστήματος, είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 11 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίους διενεργούνταν τυχερά παίγνια από ισάριθμους θαμώνες.

Σημειώνεται ότι τόσο το συγκεκριμένο κατάστημα όσο και οι Η/Υ, δεν είχαν πιστοποιηθεί ως προς τη λειτουργία τους από την αρμόδια αρχή Ε.Ε.Ε.Π., ενώ επιπλέον δεν έφεραν και την προβλεπόμενη ειδική σήμανση.

Κατασχέθηκαν 11 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και 1.025 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια απαγορευμένων παιγνίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ιδιοκτήτη.