ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Σεσημασμένος «φαρσέρ» ο αυτόπτης «μάρτυρας» των επεισοδίων

Νέα Σμύρνη: Σεσημασμένος «φαρσέρ» ο αυτόπτης «μάρτυρας» των επεισοδίων

Ισχυρό πλήγμα στην έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. και των δικαστικών αρχών για τον ξυλοδαρμό του 28χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ στην Νέα Σμύρνη φέρεται να αποτελεί δικογραφία που έχει σχηματισθεί το 2014 για υποτιθέμενα παρόμοια «επεισόδια» στον Χολαργό.

Όπως προκύπτει από την δικογραφία, ο αυτόπτης μάρτυρας που «έδειξε» τον 30χρονο Ελληνοϊρακινό ως εκείνον που όρμηξε και έριξε τον αστυνομικό από την υπηρεσιακή μοτοσικλέτα του, είχε κατηγορηθεί από την ΕΛ.ΑΣ πριν από επτά χρόνια ότι προχωρά σε τηλεφωνήματα φάρσες για επιθέσεις αναρχικών, για ξυλοδαρμούς ιδιωτικών αστυνομικών, για συγκρούσεις με μέλη της «Χρυσής Αυγής» κλπ.

Η δικογραφία σχηματίσθηκε ύστερα από τη διερεύνηση τηλεφωνικής κλήσης στην ΕΛ.ΑΣ το βράδυ της 11ης Οκτωβρίου 2014 για «εκτεταμένα επεισόδια σε εμπορικό κέντρο στην οδό Περικλέους στον Χολαργό μεταξύ ακροδεξιών και αναρχικών, όπου προκλήθηκε και τραυματισμός ενός security του εμπορικού κέντρου».

Από τους αστυνομικούς που έσπευσαν επί τόπου διεπίστωσαν ότι τίποτα απολύτως δεν είχε συμβεί και το τηλεφώνημα ήταν φάρσα. Στη δικογραφία της υπόθεσης μνημονεύεται ότι κι άλλες φορές ο ίδιος «μάρτυρας» έχει προχωρήσει σε παρόμοια, παραπλανητική ενημέρωση του επιχειρησιακού κέντρου της ΕΛ.ΑΣ.

Το εύρημα αυτό προφανώς δημιουργεί περαιτέρω ισχυρές αμφιβολίες για την εμπλοκή του 30χρονου Ελληνοϊρακινού στον τραυματισμό του 28χρονου αστυνομικού αφού ήδη έχει εμφανισθεί και βίντεο που δείχνει τον κατηγορούμενο εκείνες τις κρίσιμες ώρες να είναι σε γήπεδο μπάσκετ στην Ελευσίνα και να παρουσιάζει ισχυρό άλλοθι.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Με πληροφορίες από Mega

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 3.616 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 76 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 739 οι διασωληνωμένοι