ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: «Σας ευχαριστώ για όλα, αλλά εγώ φεύγω» - Σοκ από την αυτοκτονία του 62χρονου στο νοσοκομείο

Νοσοκομείο Βόλου

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο Βόλος από την αυτοκτονία του 62χρονου ασθενή με κορονοϊό ο οποίος βούτηξε στο κενό από τον 7ο όροφο του νοσοκομείου της πόλης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 62χρονος που νοσηλευόταν σε κλινική Covid του νοσοκομείου του Βόλου, άνοιξε την πόρτα που οδηγεί στον κοινόχρηστο χώρο και πήδηξε στο κενό.

Η τραγωδία, όπως μεταδίδει το taxydromos.gr, σημειώθηκε λίγα λεπτά με το επισκεπτήριο των γιατρών.

Ο 62χρονος φέρεται να σηκώθηκε από το κρεβάτι του, να κοίταξε προς το μέρος των άλλων δύο ασθενών που νοσηλεύονται στον ίδιο θάλαμο και απευθυνόμενος προς το μέρος τους να τους είπε: «Σας ευχαριστώ για όλα, αλλά εγώ φεύγω….».

Πριν προλάβει κανείς να αντιδράσει ο 62χρονος πήδηξε από το παράθυρο στο κενό.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο από τις φωνές των ασθενών με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να αντιλαμβάνονται πως έχει συμβεί κάτι κακό.

Πηγές που επικαλείται το magnesianews.gr αναφέρουν ότι ο 62χρονος είχε εισαχθεί στην κλινική covid την Παρασκευή και η κατάσταση της υγείας του ήταν καλή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο αυτόχειρας καταγόταν από το Βελεστίνο και εργαζόταν ως εργατοτεχνίτης σε ανασκαφές της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Μαγνησίας στο Βελεστίνο.

Όπως ανέφεραν από την περιοχή του Βελεστίνου για τον 62χρονο, ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος, κοινωνικός, με καλή καρδιά που ζούσε μόνος με τον αδερφό του χωρίς κανείς τους δεν είχε κάνει τη δική του οικογένεια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο αδερφός του 62χρονου νόσησε από κορoνοϊό, χωρίς όμως να νοσηλευθεί καθώς παρέμεινε σε καραντίνα στο σπίτι έχοντας ήπια συμπτώματα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Πάτρα: Γυναίκα βούτηξε στο κενό από τον 3ο όροφο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου