ΕΛΛΑΔΑ

Δασικοί χάρτες - Σκρέκας: Αναμορφώνεται περιεχόμενο και διορθώνονται σφάλματα

Δασικοί χάρτες - Σκρέκας:  Αναμορφώνεται περιεχόμενο και διορθώνονται σφάλματα

Οι διορθώσεις των δασικών χαρτών  θα γίνουν με «οριζόντιες εσωτερικές διαδικασίες, δίχως να χρειάζεται να προηγηθεί υποβολή αντίρρησης

Την διόρθωση σφαλμάτων στο θεματικό περιεχόμενο των δασικών χαρτών, από τις αρμόδιες υπηρσίες το επόμενο χρονικό διάστημα, γνωστοποίησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Οι διορθώσεις, σύμφωνα με τον ίδιο, θα γίνουν με «οριζόντιες εσωτερικές διαδικασίες, δίχως να χρειάζεται να προηγηθεί υποβολή αντίρρησης και χωρίς κόστος για τους πολίτες», τονίζοντας «για αυτό εξετάζουμε ξανά τους χάρτες και βλέπουμε που υπάρχουν αυτά τα σφάλματα».

«Οι πολίτες θα πρέπει να περιμένουν να διορθωθούν τα πρόδηλα σφάλματα, να συμπεριληφθούν στους δασικούς χάρτες οι αποφάσεις της διοίκησης που δεν έχουν συμπεριληφθεί και να δοθεί λύση στα προβλήματα που έχουν προκύψει. Επίσης μειώσαμε το τέλος υποβολής αντιρρήσεων κατά 50%», ανέφερε στη συνέχεια ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ο κ Σκρέκας ανέφερε στη συνέχεια ότι οι δασικοί χάρτες αποτελούν βασική προϋπόθεση για την ολοκλήρωση του κτηματολογίου και έργο εθνικής σημασίας το οποίο υλοποιείται για πρώτη φορά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φονικό Μακρινίτσα: «Βοήθεια, σώστε με! Ήρθε να μας σκοτώσει» - Θρήνος για τον Γιώργο και την Κων/να