ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στην Κυπαρισσία: Αυτός είναι ο 39χρονος που έχασε τη ζωή του - Πατέρας ενός παιδιού 1,5 έτους

Φονικό στην Κυπαρισσία: Αυτός είναι ο 39χρονος που έχασε τη ζωή του - Πατέρας ενός παιδιού 1,5 έτους

Τραγική κατάληξη είχε το περιστατικό με τον πυροβολισμό ενός 39χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος ειδών τεχνολογίας από 72χρονο άνδρα, μέρα - μεσημέρι στην Κυπαρισσία.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κυπαρισσία, από τον άδικο χαμό ενός άνδρα 39 ετών, πατέρα ενός παιδιού μόλις 1,5 έτους, ο οποίος είναι το θύμα της δολοφονίας.

Ο άτυχος Κώστας Καρυτινός, ιδιοκτήτης καταστήματος τεχνολογίας (σ.σ. ανήκει σε μεγάλη αλυσίδα) στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Κυπαρισσία, έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Τετάρτης (07/04).

Όπως έγινε γνωστό, το θύμα υπέκυψε στα τραύματά του, μετά και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο της πόλης.

Αιτία του τραγικού γεγονότος φαίνεται πως είναι είναι μια λογομαχία ανάμεσα στους δύο άνδρες, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν «φουσκωμένο» λογαριασμό, για τον οποίο διαμαρτυρήθηκε ο 72χρονος.

Ο 72χρονος έφυγε από το κατάστημα και επέστρεψε με όπλο, με το οποίο πυροβόλησε τον 39χρονο, ο οποίος ήταν πατέρας ενός παιδιού 1,5 έτους.

Όπως μεταδίδει το tharrosnews.gr, το θύμα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένο στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 72χρονος παραδόθηκε τελικά στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Δείτε φωτογραφίες του άτυχου άνδρα στην gallery:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μακρινίτσα: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα των δύο αδερφών που δολοφονήθηκαν - «Σήμερα έχουμε γάμο»