ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στον Άλιμο: Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ

ΣΟΚ στον Άλιμο: Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε ο γνωστός δημοσιογράφος στην περιοχή του Αλίμου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι του έστησαν ενέδρα, τον πυροβόλησαν από μικρή απόσταση και τον σκότωσαν.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο δημοσιογράφος βρισκόταν έξω από το σπίτι όταν ένα μηχανάκι με δυο άτομα πέρασε από δίπλα του στις 14:00 και τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής.

Ο δημοσιογράφος είχε τελειώσει νωρίτερα τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star και επέστρεφε στο σπίτι του. Εκεί δύο άνδρες, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα του είχαν στήσει ενέδρα και άδειασαν πάνω του μια γεμιστήρα. Στον τόπου του εγκλήματος περισυνελέγησαν 17 κάλυκες που μεταφέρονται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ:

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες γνώριζαν ακριβώς το πρόγραμμα του γνωστού δημοσιογράφου, φαίνεται να τον παρακολουθούσαν και μόλις επέστρεψε στο σπίτι του, τον πυροβόλησαν με τουλάχιστον 17 σφαίρες.

Εδώ σκότωσαν τον δημοσιογράφο, Γιώργο Καραϊβάζ:

KARAIVAZ1.jpg

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τρομοκρατική επίθεση, ενώ οι δράστες χαρακτηρίζονται από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ως επαγγελματίες δολοφόνοι.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών, ενώ σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία επικρατεί «παγωμάρα» και θλίψη για τον άδικο θάνατο ένος αξιοπρεπούς συναδέλφου, ενός ρεπόρτερ με ήθος.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ με τον επίσης δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Αστυνομικός ρεπόρτερ από τη δεκαετία του 1990 στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, αποχώρησε το 2017 και μετακόμισε στο κανάλι του STAR. Συνεργάτης επί σειρά ετών με την εφημερίδα «ΕΛΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», άφησε το δικό του στίγμα στο αστυνομικό ρεπορτάζ επί σειρά ετών.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο AstraZeneca: Η απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών