ΕΛΛΑΔΑ

«Οι αποχωρήσεις οφείλονται σε ενδοπαραταξιακά προβλήματα»

«Οι αποχωρήσεις οφείλονται σε ενδοπαραταξιακά προβλήματα»
Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ η οποία σημαδεύτηκε από τις δηλώσεις αποχώρησης από το προεδρείο...

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ η οποία σημαδεύτηκε από τις δηλώσεις αποχώρησης από το προεδρείο της ΓΣΕΕ του γενικού γραμματέα της συνομοσπονδίας Β. Μπουζούλα (ΔΑΚΕ) και του αναπληρωτή προέδρου Γ. Γαβρίλη (Αυτόνομη Παρέμβαση).


Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γ. Παναγόπουλος σε δηλώσεις μεταξύ άλλων, απέδωσε τις αποχωρήσεις σε ενδοπαραταξιακά προβλήματα. «Προκαλούν κρίση στην ΓΣΕΕ για να ξεπεράσουν την κρίση των κομματικών τους χώρων», δήλωσε ο κ. Παναγόπουλος και ανέφερε ότι προ ημερών είχε κατατεθεί στη ΓΣΕΕ επιστολή συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ με την οποία δήλωναν ότι δεν εκπροσωπούνται από τον Βαγγέλη Μπουζούλα.

Οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ και της Αυτόνομης Παρέμβασης αποχώρησαν μόνο από το προεδρείο και όχι από τα υπόλοιπα όργανα διοίκησης της ομοσπονδίας, όπως είχε συμβεί πριν χρόνια κατά την αποχώρηση των συνδικαλιστών που συγκρότησαν το ΠΑΜΕ.

Διαβάστε επίσης: Συνεδριάζει εκτάκτως η ΓΣΕΕ

Ροή Ειδήσεων