ΕΛΛΑΔΑ

Μαλεσίνα: Συγκλονίζει κάτοικος που νόσησε από κορονοϊό - Στους 19 οι θάνατοι στο χωριό

Μαλεσίνα

Τραγωδία δίχως τέλος στη Μαλεσίνα - Άλλοι δύο θάνατοι καταγράφηκαν την Τρίτη (13/04)

Μακραίνει η μακάβρια λίστα με τα θύματα από κορονοϊό στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, η οποία θρηνεί τον θάνατο 19 κατοίκων από επιπλοκές του ιού.

Ο τραγικός απολογισμών των νεκρών από COVID-19 στη Μαλεσίνα αυξήθηκε στους 19, καθώς την Τρίτη (13/04) «έφυγαν» από τη ζωή μία 75χρονη, αλλά και μία 73χρονη, η οποία νοσηλευόταν, στο νοσοκομείο της Λαμίας, μαζί με τον σύζυγό της που δεν κατάφερε επίσης να κερδίσει τη «μάχη» για ζωή.

Συνολικά ο αριθμός των θυμάτων από κορονοϊό στον δήμο Λοκρών, στον οποίο υπάγεται και η Μαλεσίνα, έχει φτάσει στους 30. Όπως σημειώνει το lamiareport.gr στα δύο προηγούμενα κύματα της πανδημίας στην περιοχή είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή από κορονοϊό μόνο δύο άνθρωποι.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή, την τελευταία του ζωή, άφησε και ένας 85χρονος, ο οποίος ήταν ο παππούς της νύφης από τον επίμαχό γάμο ο οποίος θεωρείται ότι είναι αυτός που συνέβαλε καθοριστικά στην «έκρηξη» κρουσμάτων και θυμάτων από κορονοϊό στην περιοχή της Μαλεσίνας.

Κάτοικος της Μαλεσίνας, ο οποίος ανάρρωσε από κορονοϊό, όπως και η σύζυγός του, «χάνοντας» ωστόσο την πεθερά του, μίλησε στο MEGA και περιέγραψε την εφιαλτική κατάσταση στη Μαλεσίνα.

Αδυνατώντας να κρύψει τη συγκίνησή του, τόνισε ότι η Μαλεσίνα έδωσε μια μεγάλη «μάχη» με τον κορονοϊό και ειδικά οι γιατροί και οι νοσηλευτές, ενώ δεν δίστασε να υποστηρίξει πως για την «έκρηξη» των νεκρών δεν φταίει ο γάμος.

«Κάτι άλλο συμβαίνει στη Μαλεσίνα, δεν ξέρω. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια στις οικογένειες. Να τους δώσει ο Θεός κουράγιο και να είναι καλά αυτοί πίσω», τόνισε.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βατόπουλος στο Newsbomb.gr: Η επιδημία δεν έχει «κοπάσει» - Τι είπε για το Πάσχα