ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Ηράκλειο: «Έφυγε» λίγους μήνες μετά τον αδελφό του

Κορονοϊός - Ηράκλειο: «Έφυγε» λίγους μήνες μετά τον αδελφό του

Πέντε συνολικά θάνατοι τις τελευταίες ώρες στο νησί

Άλλο έναν νεκρό μετράει η Κρήτη από τις επιπλοκές του κορονοϊού. Το νησί μέσα σε λίγες ώρες μετράει ουσιαστικά τον πέμπτο θάνατο από την πανδημία.

Τελευταίο θύμα ένας 67χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ήταν ο αδελφός του χρυσοχόου της πόλης ο οποίος «έφυγε» από τον κορονοϊό, τον Φεβρουάριο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας ήταν αρνητικός στον κορονοϊό εδώ και πάρα πολύ καιρό, ωστόσο ο ιός, είχε δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στον οργανισμό του, και πιο συγκεκριμένα στα πνευμόνια του..

Ειδικότερα, ο 67χρονος, αρχικά είχε νοσηλευθεί στο Βενιζέλειο και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ , όπου νοσηλευόταν και ο αδελφός του (ο οποίος είχε παραμένει συνολικά 86 μέρες στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ).

Η δική του κατάσταση ωστόσο παρουσίασε βελτίωση και έτσι, τέλη Νοεμβρίου, επέστρεψε στο σπίτι του. Είχε, εντούτοις, προβλήματα στην αναπνοή του που υποστηριζόταν από οξυγόνο ενώ βρισκόταν σε επικοινωνία με τους γιατρούς.

Έκανε περπάτημα έξω, όπως του είχαν συστήσει οι γιατροί ώσπου λίγες ημέρες πριν, η κατάσταση του επιδεινώθηκε.

Αυτό έγινε, μια εβδομάδα πριν, με τον 67χρονο να νοσηλεύεται στην Πνευμονολογική Κλινική του Βενιζέλειου όπου χθες άφησε την τελευταία του πνοή.

4 νεκροί στα Χανιά

Στο μεταξύ, άλλοι τέσσερις θάνατοι έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ώρες στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 87χρονος ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Χανίων άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο άτυχος άνδρας είχε προσβληθεί από τον ιό και νοσηλευόταν στην κλινική covid του νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από χθες έως σήμερα έχουν πεθάνει τέσσερις συνολικά άτομα. Εκτός από τον 87χρονο, την τελευταία τους πνοή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων άφησαν μία 62χρονη, ένας 58χρονος και ένας 64χρονος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακίνηση εκτός νομού: Πότε και για ποιους επιτρέπεται – Τα δικαιολογητικά