ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση 27χρονου Γάλλου χορευτή: «Ξεσκονίζουν» περιοχή του Πειραιά

Εξαφάνιση 27χρονος χορευτής
Facebook

Εδώ και οκτώ μήνες αγνοείται o νεαρός Γάλλος χορευτής που είχε έρθει στην Ελλάδα και διέμενε στον Πειραιά.

Ο 27χρονος έχει γεννηθεί στη Γερμανία και έχει μεγαλώσει στο Ρόσμπουργκ της Γαλλίας, όπου διαμένει με τον πατέρα του και τη μητριά του. Αγαπούσε να ταξιδεύει και να γνωρίζει νέους πολιτισμούς και έτσι έφτασε στη χώρα μας τον περασμένο Ιούλιο, όπως μεταδίδει το Mega. Έναν μήνα μετά, ωστόσο, τα ίχνη του εξαφανίστηκαν.

Την υπόθεσή του έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής μετά από σχετική εισαγγελική παραγγελία.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Τσιανάκας, δήλωσε πως ο αγνοούμενος είχε κάνει ανάρτηση όπου περιέγραφε πως θα αναζητήσει κάποιο μέρος για να αφοσιωθεί στον διαλογισμό. Η οικογένειά του, ωστόσο, υποστηρίζει πως ήταν πολύ περίεργο καθώς δεν συνήθιζε να κάνει τέτοιου είδους αναρτήσεις, ούτε να απομονώνεται για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στο δωμάτιό του στον Πειραιά είχαν εντοπιστεί τα προσωπικά του αντικείμενα, το κινητό και το διαβατήριό του, ενώ μαζί του φαίνεται πως έχει πάρει ένα σακίδιο πλάτης. Πριν φύγει, είχε ενημερώσει τους υπεύθυνους πως θα λείψει για δύο μέρες για διαλογισμό και θα επιστρέψει. Κάτι που δεν έγινε.

Οι έρευνες στα «Βοτσαλάκια»

Στην περιοχή αναμένεται να συνδράμουν εθελοντές μήπως με την ελπίδα να βρεθεί το παραμικρό στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό του νεαρού. Όπως μεταδίδει το Mega, μία μέρα πριν την εξαφάνιση ο Τζόις είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με Ελληνίδα φίλη του, σύμφωνα με τους συγγενείς του.

Ο 27χρονος φαίνεται πως συνήθιζε να πηγαίνει για διαλογισμό σε μια νησίδα κοντά στην παραλία «Βοτσαλάκια» στον Πειραιά.

Οι οικείοι του λένε πως ο νεαρός δεν ξεχνούσε ποτέ να ενημερώσει τους συγγενείς του για το πού βρίσκεται, ενώ δεν είχε διαφορές με κανέναν άνθρωπο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα 2021: Έτσι θα γιορτάσουμε - Οι εκκλησίες, οι μετακινήσεις και τα άτομα στο πασχαλινό τραπέζι