ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στην Κρήτη: Έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες από τον πατέρα του 42χρονου Νάθαν

Τροχαίο Κρήτη
cretalive.gr

Έκκληση για να βρεθούν μάρτυρες του τραγικού δυστυχήματος στο Μπαλί της Κρήτης έκανε, ο πατέρας του οδηγού της μηχανής που ξεψύχησε δίπλα στην τραυματισμένη γυναίκα του πέντε ημέρες μετά το τροχαίο.

Η 32χρονη σύζυγος του Νάθαν παραμένει σε καταστολή στην εντατική του Νοσοκομείου Χανίων.

«Όποιος είδε κάτι και μπορεί να μας το πει, παρακαλούμε να μας το πει. Πήγαμε στο σημείο που έγινε το ατύχημα, αλλά δεν μπορέσαμε να βγάλουμε συμπέρασμα», ανέφερε ο πατέρας του Νάθαν, μιλώντας στον ANT1. «Ενάμιση με δυο μέτρα ήταν μακριά από τη μπάρα η κοπέλα και γύρω στα 5 μέτρα ήταν ο Νάθαν», τόνισε ο πατέρας του 42χρονου, προσθέτοντας πως δεν θα μπορούσε να τους δει κάποιος από το δρόμο, γιατί είναι ταχείας κυκλοφορίας.

«Όλοι κοιτάνε μπροστά τον δρόμο τους γιατί θέλοντας και μη τρέχουν, γιατί είναι ο δρόμος τέτοιος. Και λόγω του ότι γέρνει ο δρόμος αριστερά, όπως είναι και η στροφή. Εκτός μόνο κανένα φορτηγό με συνοδηγό θα μπορούσε να παρατηρήσει κάτι τέτοιο», ανέφερε.

«Πήγαμε και την είδαμε τη μηχανή. Δεν είναι χτυπημένη όχι. Όχι δεν είναι χτυπημένη από την αριστερή μεριά για να πούμε ότι κάποιος τον χτύπησε και τον έβγαλε έξω. Τώρα αν κάποιος τον "έκλεισε" χωρίς να τον ακουμπήσει δεν το ξέρουμε. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να έγινε», είπε ο πατέρας του Νάθαν.

Σε καταστολή η 32χρονη

Η 32χρονη σύζυγος του Νάθαν παραμένει σε καταστολή στην εντατική του Νοσοκομείου Χανίων και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. "Η σύζυγός του νοσηλεύεται ακόμη στα Χανιά. Ο γιατρός μας είπε ότι δεν κέρδισε ακόμη τη ζωή αλλά το παλεύει" ανέφερε ο πατέρας του 42χρονου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα 2021: Έτσι θα γιορτάσουμε - Οι εκκλησίες, οι μετακινήσεις και τα άτομα στο πασχαλινό τραπέζι