ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στη Φθιώτιδα για τον αδόκητο χαμό της υπαλλήλου της Περιφέρειας

Θρήνος στη Φθιώτιδα για τον αδόκητο χαμό της υπαλλήλου της Περιφέρειας

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού

Βαρύ το πένθος για τη Λαμία και την Περιφέρεια Στερεάς από τον αδόκητο χαμό της 58χρονης Χριστίνας Αλεξίου που υπηρετούσε στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Λαμίας.

Η άτυχη γυναίκα νόσησε από κορoνοϊό στα μέσα Απριλίου και δυστυχώς η ύπουλη ασθένεια την έφερε μέχρι το κρεβάτι της ΜΕΘ όπου και έδωσε σκληρή μάχη για εφτά ολόκληρες ημέρες πριν καταλήξει το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης.

Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος την οικογένειά της αλλά και ολόκληρη την Περιφέρεια, με τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό να την αποχαιρετά με το παρακάτω μήνυμα:

«Η είδηση της τραγικής απώλειας της Χριστίνας Αλεξίου, συγκλόνισε όλη την οικογένεια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Η Χριστίνα Αλεξίου, υπάλληλος της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, χάρη στην εργατικότητα, την εντιμότητα και την αποτελεσματικότητά της υπήρξε πολύτιμο υπηρεσιακό στέλεχος της Περιφέρειάς μας. Κυρίως όμως, με τον εξαίρετο χαρακτήρα της ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους όσοι είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν.

Στην οικογένειά της εκφράζω τα πλέον θερμά μου συλλυπητήρια.

Θα θυμόμαστε τη Χριστίνα με αγάπη».

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, σοκαρισμένοι είναι και οι συνάδελφοι της στη Διεύθυνση Μεταφορών, δεν μπορούν να πιστέψουν πως από τη μία στιγμή στην άλλη έχασαν τη δική τους Χριστίνα. Όλοι κάνουν λόγο για μια εξαίρετη γυναίκα, μητέρα, συνεργάτη και φίλη που προσπαθούσε για το καλύτερο. Οπωσδήποτε πρόκειται για μεγάλη απώλεια για τους οικείους της και την κοινωνία της Λαμίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στις 15 Μαΐου ξεκινούν οι εμβολιασμοί στο σπίτι - Ποιας εταιρείας τα εμβόλια θα χορηγούνται