ΕΛΛΑΔΑ

Σκεπτικός ο Φουρθιώτης στα κρατητήρια: Το βιβλίο και η ειδική διατροφή

Σκεπτικός ο Φουρθιώτης στα κρατητήρια: Το βιβλίο και η ειδική διατροφή

Την απολογία που θα δώσει αύριο Μεγάλο Σάββατο στον Ανακριτή προετοιμάζει ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο γνωστός παρουσιαστής είναι σκεπτικός και προβληματισμένος. Είναι ξαπλωμένος αρκετές ώρες, μιλάει από το καρτοτηλέφωνο με τους δικηγόρους του και διαβάζει ένα βιβλίο που έχει μαζί του.

Οι μόνοι που τον επισκέπτονται είναι οι δικηγόροι του και ένας φίλος του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πρώτη στιγμή εξήγησε στους αστυνομικούς ότι δεν μπορεί να φάει το φαγητό που του προσφέρουν οι αστυνομικοί, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο Μένιος Φουρθιώτης τρέφεται στα κρατητήρια αποκλειστικά με φαγητό που του πηγαίνει ο φίλος του.

Την πρώτη ημέρα παρουσίας του στη ΓΑΔΑ ζήτησε να μεταβεί στον προσωπικό του γιατρό, επικαλούμενος προβλήματα υγείας. Οι αστυνομικοί του εξήγησαν ότι μπορούν να τον μεταφέρουν μόνο σε δημόσιο νοσοκομείο. Ο παρουσιαστής εξήγησε ότι δεν επιθυμεί να μεταφερθεί σε δημόσιο νοσοκομείο, διότι -κατά πληροφορίες- δεν επιθυμεί να διαρρεύσουν τα προσωπικά του δεδομένα σε σχέση με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Χθες Μεγάλη Πέμπτη, πάντως, ο υπηρεσιακός γιατρός της ΓΑΔΑ τον εξέτασε, σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbomb.gr, χωρίς να εντοπίσει κάτι εξαιρετικά επείγον σε σχέση με την κατάσταση της υγείας του.

Ο παρουσιαστής κρατείται στη γυναικεία πτέρυγα των κρατητηρίων, προκειμένου να είναι μόνος του, προς αποφυγήν προβλημάτων, λόγω της αναγνωρισιμότητάς του και της δημοσιότητας που έχει πάρει το θέμα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είναι ευγενικός και συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς που φρουρούν τα κρατητήρια. Ο παρουσιαστής θα οδηγηθεί από τη ΓΑΔΑ στα δικαστήρια της Ευελπίδων το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου για να απολογηθεί.

Αύριο θα κριθεί εάν θα προφυλακιστεί ή εάν θα αφεθεί ελεύθερος. Το ίδιο ισχύει και για τους δύο συγκατηγορουμένους του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.009 νέες μολύνσεις στην Αττική - Παραμένει υψηλά η Θεσσαλονίκη