ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Βαρύ πένθος από τον ξαφνικό θάνατο 45χρονου

Νοσοκομείο Λαμία

Βαρύ πένθος σε Κοινότητα της Λαμίας από την είδηση της ξαφνικής απώλειας ενός 45χρονου, ο οποίος κατέληξε από ανακοπή στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Είχε διακομιστεί στα Επείγοντα περίπου στις 2:30’ το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα (3/5) σε κωματώδη κατάσταση και παρά τις προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού κατέληξε.

Ωστόσο στο βαρύ πένθος προστίθεται και η αγωνία στους συγχωριανούς του, καθώς βρέθηκε στη συνέχεια θετικός στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr o άτυχος άνδρας ανέβασε πυρετό την Κυριακή, δεν φαντάστηκε όμως ότι νοσούσε από κορονοϊό. Μάλιστα το βράδυ της Ανάστασης είχε πάει στην εκκλησία να γιορτάσει με τους συγχωριανούς του.

Για την κατάσταση ενημερώθηκε και η υγειονομική υπηρεσία του Δήμου Λαμιέων προκειμένου να πραγματοποιηθούν διαγνωστικά rapid test στον πληθυσμό του χωριού το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο θάνατος του 45χρονου ήρθε να προστεθεί σε έναν ακόμη θάνατο από κορονοϊό που σημειώθηκε την Κυριακή του Πάσχα στο Νοσοκομείο Λαμίας. Επρόκειτο για ηλικιωμένη που νοσηλευόταν στο Πέτρινο Κτήριο στην Κλινική Covid και κατέληξε από επιπλοκές του επικίνδυνου ιού.

Η πίεση στο σύστημα υγείας είναι ακόμη έντονη, κάτι που αποτυπώνεται και στο Νοσοκομείο Λαμίας με 43 ασθενείς στο Πέτρινο κι άλλους 11 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Εκεί εξακολουθεί η πληρότητα να είναι γύρω στο 100% για δύο σχεδόν μήνες. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται στην Εντατική πέντε άνδρες και έξι γυναίκες, οι δέκα από τη Φθιώτιδα και μία 51χρονη από την Καρδίτσα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΥΠΕΞ Λιβύης σε Τσαβούσογλου: Να φύγουν ξένα στρατεύματα και μισθοφόροι από τη Λιβύη