ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός Βόλος: Διασωληνώθηκε 37χρονος

ΜΕΘ κορονοϊός Βόλος
INTIME NEWS

Τη μάχη για να ξεπεράσει τις επιπλοκές από τον κορονοϊό δίνει στη ΜΕΘ κορονοϊού ένας 37χρονος Βολιώτης. 

Ο 37χρονος αρχικά νοσηλευόταν σε κλινική κορονοϊού, όμως επιβαρύνθηκε η αναπνευστική του λειτουργία και οι γιατροί έκριναν ότι θα έπρεπε να διασωληνωθεί, όπως μεταδίδει το taxydromos.gr.

Τα ξημερώματα της Τρίτης άφησαν την τελευταία τους πνοή άλλα δύο άτομα που νοσηλευόταν στο Αχιλλοπούλειο. Πρόκειται για δύο γυναίκες 71 και 98 ετών.

Συνολικά οι νεκροί που πέθαναν από κορονοϊό στο Νοσοκομείο είναι 237, ενώ άλλα οκτώ άτομα απεβίωσαν σε άλλα νοσοκομεία και στο σπίτι τους.

Σήμερα στη ΜΕΘ Covid-19 νοσηλεύονται επτά ασθενείς εκ των οποίων και ένας 75χρονος από το νοσοκομείο Λειβαδιάς, ενώ στους θαλάμους αρνητικής πίεσης νοσηλεύονται τέσσερις ασθενείς με κορονοϊό.

Στην Α΄Κλινική Covid νοσηλεύονται 23 ασθενείς, 26 στην Β΄ Κλινική και στην Γ΄ Κλινική Covid 15 ασθενείς.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε για σήμερα Τρίτη (4/5) 1.387 νέα κρούσματα κορονοϊού σε όλη την επικράτεια, με τα τεστ λόγω των εορτασμών της Πρωτομαγιάς να είναι λιγότερα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Οι καταγεγραμμένοι θάνατοι συμπολιτών μας μέσα σε ένα 24ωρο έφτασαν τους 81, ενώ οι ασθενείς που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ όλης της χώρας φτάνουν τους 783.

Η Αττική εξακολουθεί να έχει μεγάλη διασπορά, διαθέτοντας σχεδόν τα μισά κρούσματα όλης της επικράτειας και καταγράφοντας 556 νέες μολύνσεις. Το κέντρο της Αθήνας είναι πρώτο με 161 νέα κρούσματα ενώ ακολουθούν ο Πειραιάς και ο Δυτικός Τομέας Αθηνών με 91 και 82 νέες μολύνσεις αντίστοιχα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Τι δείχνουν τα λύματα - Ευχάριστα νέα για 9 από τις 11 περιοχές