ΕΛΛΑΔΑ

«Ήταν υγιέστατη»: Συντετριμμένος ο σύζυγος της 44χρονης που πέθανε μετά τον εμβολιασμό (vid)

Σύζυγος 44χρονης
Mega

Συντετριμμένος είναι  ο σύζυγος της 44χρονης που πέθανε μετά τον εμβολιασμό

Όπως υποστηρίζει ο σύζυγός της, η 44χρονη γυναίκα δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και πέθανε λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της με το AstraZeneca.

«Ξεκινήσαμε να πάμε να κάνουμε ένα εμβόλιο την Δευτέρα το μεσημέρι και την επόμενη μέρα το πρωί ξυπνήσαμε με τα κηδειόχαρτα στις κολώνες του χωριού», ανέφερε ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας μιλώντας στο Mega.

«Δεν είχε τίποτα, ήταν υγιέστατη, αλλά ήθελε να κάνει το εμβόλιο για να γλιτώσει μια ώρα πιο μπροστά, να αποφύγει τον κίνδυνο με τον κορoνοϊό γιατί είχε τρομοκρατηθεί» σημείωσε ο σύζυγος της 44χρονης, προσθέτοντας ότι ήταν κανονικά να κάνει το εμβόλιο της Pfizer, αλλά επέλεξε αυτό της AstraZeneca γιατί ήταν πιο άμεσο το ραντεβού που μπορούσε να κλείσει.

Τι απάντησε η Θεοδωρίδου για το θάνατο 44χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες των υγειονομικών Αρχών η άτυχη γυναίκα φέρεται να είχε καρδιολογικό ιστορικό.

Για το θάνατο της 44χρονης ερωτήθηκε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου, Όπως είπε, ο θάνατος ναι μεν σχετίζεται χρονικά με τον εμβολιασμό, ωστόσο, οι πρώτες πληροφορίες από τη νεκροτομή δείχνουν ότι ο θάνατος δεν συνδέεται με θρομβώσεις.

«Έχει γίνει νεκροτομή και οι πρώτες πληροφορίες είναι ότι έγινε το μεσημέρι και ότι ο θάνατος της εκλιπούσης δεν συνδέεται με θρομβώσεις. Φαίνεται ότι υπήρχε ένα έμφραγμα, σε έδαφος παλαιότερου εμφράγματος. Η μελέτη θα είναι σχολαστική», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Θεοδωρίδου.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν μητέρα δύο παιδιών, ζούσε στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης. Ανέβασε πυρετό το απόγευμα της Δευτέρας, αφού εμβολιάστηκε και κατέληξε τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σχετικά με πιθανή συσχέτιση με τον εμβολιασμό της, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι δεν υπήρξε κάποιου είδους αλλεργική αντίδραση ενώ θα χρειαστούν περαιτέρω ιστολογικές εξετάσεις για την μικροσκοπική ανάλυση των δειγμάτων. Τα αποτελέσματα αναμένονται.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση μέτρων: Τι ανοίγει τις επόμενες μέρες - Αναλυτικά όλες οι ημερομηνίες