ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Σοκαρισμένη και πικραμένη η χήρα του νεκρού που «εξαφανίστηκε» μέσα από τον τάφο

Καβάλα: Σοκαρισμένη και πικραμένη η χήρα του νεκρού που «εξαφανίστηκε» μέσα από τον τάφο

Συγκλονιστικά είναι τα όσα ανέφερε μιλώντας στο Mega η χήρα του νεκρού 9 μέρες μετά την κηδεία καθώς άγνωστοι άνοιξαν τον τάφο, τον έκλεψαν και έβαλαν στη θέση του άχυρα

Εννέα ημέρες μετά την κηδεία, οι συγγενείς παρατήρησαν ότι τα χώματα ήταν ανακατεμένα. Ζήτησαν να γίνει έρευνα κι εκπρόσωποι του Δήμου έσκαψαν τον τάφο κι ανοίγοντας το φέρετρο είδαν ότι η σορός λείπει.

Όπως ανέφερει το Mega, υπήρξε κόντρα μεταξύ των μελών της οικογένειας για το που θα γίνει η ταφή του ηλικιωμένου.

Ο γιος και τα παιδιά του κατοικούν στην Δράμα, ενώ εκείνος ήταν κάτοικος του δήμου Παγγαίου. Η σύζυγός του αποφάσισε να ταφεί στην Ελευθερούπολη.

Ο Χρήστος Μποσμπότης, αντιδήμαρχος Ελευθερούπολης, μιλώντας στο Mega ανέφερε πως: «Στις 28 Απριλίου έγινε μια ταφή ενός ηλικιωμένου 76 ετών. Κατά τη διαδικασία των επομένων ημερών, στα εννιάμερα, η οικογένεια διαπίστωσε ότι τα χώματα είναι πειραγμένα, προσέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα, έγινε η εκταφή, μέσα στο φέρετρο τοποθετήθηκαν στάχυα. Το αστυνομικό τμήμα θα κάνει την έρευνα».

Σοκαρισμένη και πολύ πικραμένη η χήρα, είπε: «Δεν ξέρω πού τον έχουνε. Πόνος, πίκρα και τίποτε άλλο. Βρήκαμε δύο τσουβάλια άχυρα στον τάφο του».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορoνοϊός: Εκατοντάδες νέα κρούσματα μεταλλάξεων - Οι τρεις πιο συχνές χώρα μας