ΕΛΛΑΔΑ

Θα γίνει μαμά η Όλγα Κεφαλογιάννη: Η ανάρτησή της για τη Γιορτή της Μητέρας

Θα γίνει μαμά η Όλγα Κεφαλογιάννη: Η ανάρτησή της για τη Γιορτή της Μητέρας
INTIME NEWS

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγος της, Μίνως Μάτσας, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η είδηση έγινε γνωστή το Σάββατο, λίγες μόλις ημέρες μετά το γάμο της στις Σπέτσες. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, πως είναι έγκυος.

«Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία. Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα. Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος.

Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει» είπε, μεταξύ άλλων, η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Σήμερα, η Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε ανάρτηση στο Instagram με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Η πολιτικός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, μια φωτογραφία της μητέρας της, Ελένη Βαρδινογιάννη-Κεφαλογιάννη, στην οποία απλά έγραψε: «Μαμά».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον 22χρονο σάτυρο - Δικάζεται τη Δευτέρα, η πιθανή ποινή