ΕΛΛΑΔΑ

Ελένη Τοπαλούδη: Κατάθεση ψυχής από την μητέρα της - Η συμβουλή σε όλες τις μανάδες του κόσμου

Ελένη Τοπαλούδη: Κατάθεση ψυχής από την μητέρα της - Η συμβουλή σε όλες τις μανάδες του κόσμου

Η Μέρα της Μητέρας σήμερα και είναι μια Άγια ημέρα για όλες εκείνες τις γυναίκες που μας έφεραν στη ζωή. Κάποιοι στέρησαν το δικαίωμα της γιορτής αυτής από κάποιες μητέρες, όπως στη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, εκείνης της χαροκαμένης μητέρας που έχασε το μικρό της κορίτσι.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, μίλησε ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας στο Debater.

H κυρία Κούλα Αρμουτίδου, μιλώντας στο Debater έκανε μία κατάθεση ψυχής. Μιλά για τις μητέρες όλου του κόσμου ευχόμενη να είναι γερές δυνατές με μεγάλη αγάπη σε αυτά τα πλάσματα «που τα γεννάμε με τόσο κόπο με τόσο πόνο σαν να μας συντρίβουν τα κόκκαλα μας».

Η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη μιλά για αυτό που φοράει στο λαιμό της και αναφέρει πως είναι ένα κόσμημα που φέρει τη λάμψη της Ελένης: «Αυτό το κόσμημα είναι της Ελένης που φέγγει και φωτίζει την άδεια ζωή μου. Όσο λαμπερή είναι μια μπάλα στρογγυλή, ντυμένη με ζαφείρια που λάμπουν. Όπως το ζαφείρι λάμπει, έτσι λάμπει και η ψυχή του παιδιού μου. Έτσι νιώθω, ότι φοράω και λάμπει η ψυχή μου, το κορμί μου όλο μου το είναι».

Σε μία συγκλονιστική πράξη η κα Αρμουτίδου έδειξε στην κάμερα του debater τον ομφάλιο λώρο από την κόρη της, τον οποίο κρατά σαν κόρη οφθαλμού, φυλαγμένο μέσα στο συρτάρι με τα πράγματα της Ελένης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον 22χρονο σάτυρο - Δικάζεται τη Δευτέρα, η πιθανή ποινή