ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Συγκλονίζει ο 59χρονος που έπαθε πνευμονική εμβολή μετά το εμβόλιο της Astrazeneca

Κρήτη: Συγκλονίζει ο 59χρονος που έπαθε πνευμονική εμβολή μετά το εμβόλιο της Astrazeneca

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσειςΠνευμονική εμβολή παρουσίασε ένας 59χρονος άνδρας στην Κρήτη, επτά ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κορoνοϊού.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύεται από την Παρασκευή 30 Απριλίου, ένας 59χρονος ασθενής, μετά από τον εμβολιασμό του με AstraZeneca.

Σύμφωνα με τον 59χρονο μουσικό, όπως ανέφερε έκανε τον εμβολιασμό του στις 22 Απριλίου και μετά αισθανόταν έντονο πόνο στο χέρι που έκανε το εμβόλιο, ενώ είχε και πρόβλημα στην αναπνοή του.

Όταν τα συμπτώματα έγιναν πιο έντονα, ο 59χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι είχε εμφανίσει πνευμονική εμβολή. Ως αποτέλεσμα ήταν να μπει άμεσα στην εντατική προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στον πνεύμονα.

Ο 59χρονος μουσικός που έκανε τον εμβολιασμό του στις 22 Απριλίου, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή T Live στον Alpha: «Αισθανόμουν έντονο πόνο στο χέρι που έκανα το εμβόλιο για τρεις μέρες. Αφου πέρασε αυτός ο πόνος άρχισα να πονάω πολύ στα πλευρά. Νόμιζα ότι θα ήταν κάποια πλευρίτιδα. Δεν υποχωρούσε όμως ο πόνος και πήγα στο νοσοκομείο να δούμε τι γίνεται. Είχα και πρόβλημα στην αναπνοή μου.

Όταν μπήκα στο νοσοκομείο μου έκαναν εξετάσεις, αλλά δεν έβρισκαν τίποτα. Τελικά μου έκαναν αξονική και διαπίστωσαν την πνευμονική εμβολή. Ξέρετε τι σημαίνει πνευμονική εμβολή. Δεν οξυγονώνονται οι πνεύμονες, φράζεται η αρτηρία των πνευμόνων και τελειώνεις. Μόλις το μαθαίνω τρελάθηκα, με έβαλαν αμέσως στην εντατική και μου έδωσαν αντιπηκτικά φάρμακα. Ευτυχώς ήταν ελαφράς μορφής και ίσως έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι αθλούμαι».

Ο ίδιος δήλωσε, πως «οι γιατροί μου είπαν να κάνουμε όλες τις εξετάσεις μήπως υπάρχει κάποιο νόσημα που δεν γνωρίζω».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή δίπλα στο μωρό της - Δεμένος ο σύζυγος