ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Πώς ο Μπάμπης «έχασε» την Καρολίνα μέσα σε λίγα λεπτά - Από τη χαρά στο θάνατο

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Πώς ο Μπάμπης «έχασε» την Καρολίνα μέσα σε λίγα λεπτά - Από τη χαρά στο θάνατο

Γλυκά Νερά: Ξημερώματα Τρίτης, τέσσερις αδίστακτοι ληστές μπαίνουν στο σπίτι της Καρολίνας και του Μπάμπη, μέσα σε λίγα λεπτά αλλάζει όλη τους η ζωή, με το 11 μηνών μωράκι τους να μένει ορφανό από μητέρα.

Η δολοφονία στα Γλυκά Νερά είναι ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα των τελευταίων χρόνων, με τους κακοποιούς να σημαδεύουν ακόμα και το μωράκι με όπλο... για να αρπάξουν τις οικονομίες του ζευγαριού.

Ο Μπάμπης, που είναι πιλότος της πολιτικής αεροπορίας, από τα ξημερώματα της Τρίτης θρηνεί την αγαπημένη του, που στραγγάλισαν χωρίς δεύτερη σκέψη οι κακοποιοί που εισέβαλαν στο σπίτι τους.

Μετά το πρώτο σοκ της απώλειας ο Μπάμπης θα πρέπει να βρει το κουράγιο να μεγαλώσει μόνος του τον καρπό του έρωτά τους που γεννήθηκε πέρυσι τον Ιούνιο και επισφράγισε τον έρωτά τους.

Η παραμυθένια ζωή που εξελίχθηκε σε εφιάλτη...

Η ζωή του νεαρού ζευγαριού μέχρι σήμερα ήταν ήρεμη και γεμάτη ταξίδια. Ο 32χρονος πετούσε καθημερινά στα ελληνικά νησιά και προσέφερε στην αγαπημένη του Καρολίνα όλα όσα επιθυμούσε.

Μετά τον γάμο τους το καλοκαίρι στο θέρετρο Praia Do Canavial της Πορτογαλίας ήρθε στον κόσμο και το κοριτσάκι τους, που ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Τα δύο παιδιά μοιράζονταν συχνά στα social media φωτογραφίες από τη ζωής τους και τα ταξίδια τους. Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, είχαν επισκεφτεί το Ντουμπάι μαζί με το μωράκι τους.

Όμως, μετά την επιστροφή τους από τις διακοπές του Πάσχα, η μοίρα τους επιφύλασσε ένα τραγικό παιχνίδι...

Διαβάστε ΕΔΩ το χρονικό της δολοφονίας

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η 20χρονη που στραγγαλίστηκε - Τα κίνητρα των δραστών