ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος 68χρονης μετά το εμβόλιο Pfizer: Ισχαιμικό επεισόδιο η αιτία θανάτου - Τι έδειξε η νεκροψία

Θάνατος 68χρονης μετά το εμβόλιο Pfizer: Ισχαιμικό επεισόδιο η αιτία θανάτου - Τι έδειξε η νεκροψία

Ισχαιμικό επεισόδιο η αιτία θανάτου της 68χρονης από την Πέλλα, που άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Pfizer. Ολοκληρώθηκε η νεκροψία.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, που ολοκλήρωσε την εξέταση την Τρίτη 11/05, η 68χρονη δεν πέθανε εξαιτίας θρόμβωσης, αλλά λόγω ισχαιμικού επεισοδίου.

Παρών κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης, ήταν και ο τεχνικός σύμβουλος που διόρισε η οικογένεια, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Σημειώνεται δε, πως αναμένονται και οι τοξικολογικές - ιστολογικές εξετάσεις, που θα δώσουν όλες τις απαντήσεις για τα αίτια θανάτου της 68χρονης.

Τι είχε συμβεί - Τι αναφέρει στη μήνυση που κατέθεσε η οικογένειά της

Σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλε η οικογένεια της 68χρονης, έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου στις 14 Απριλίου, ενώ η δεύτερη ήταν προγραμματισμένη για τις 4 Μαΐου. Μετά την δεύτερη δόση, η γυναίκα έμεινε μισή ώρα στο Κέντρο Υγείας, όπου της έγινε ο εμβολιασμός και αποχώρησε, συνοδευόμενη από την κόρη της.

Λίγες ώρες αργότερα η γυναίκα άρχισε να νιώθει σκοτοδίνη, είχε εμετούς και παράλυση στα χέρια και στα πόδια. Τα παιδιά της την πήγαν στο νοσοκομείο, όπου περιέγραψε στον εφημερεύοντα γιατρό τα συμπτώματα που είχε.

Στην συνέχεια, της έκαναν εξετάσεις, χωρίς να διαπιστωθεί κάτι, ενώ όπως ισχυρίζονται τα παιδιά της 68χρονης, από το νοσοκομείο οι γιατροί είπαν πως επρόκειτο για παρενέργειες της δεύτερης δόσης του εμβολίου. Την διασωλήνωσαν και μισή ώρα μετά εξέπνευσε. Σύμφωνα με την οικογένειά της, η γυναίκα δεν είχε υποκείμενο νόσημα και ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η 20χρονη που στραγγαλίστηκε - Τα κίνητρα των δραστών