ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Γλυκά Νερά: «Ειδική ομάδα ανέλαβε τις έρευνες» - Σπάνια τόση βαρβαρότητα

Δολοφονία Γλυκά Νερά: «Ειδική ομάδα ανέλαβε τις έρευνες» - Σπάνια τόση βαρβαρότητα

«Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας», αναφέρει σε δηλωσή του ο εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κλεάνθης Παπαγιαννόπουλος, αναφορικά με την δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.

Δημόσια τοποθετήθηκε με σχετική δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κλεάνθης Παπαγιαννόπουλος, σχετικά με το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε το πανελλήνιο το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου, με θύμα μία 20χρονη μητέρα ενός βρέφους δολοφονήθηκε από αγνώστους, δίπλα στον δεμένο σύζυγο της και το 11 μηνών μωρό τους,

Αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.


Η δολοφονία της 20χρονης μητέρας είναι ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα. Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας.
Ο σύζυγος κατάφερε και ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες ανταποκριθήκαν άμεσα. Από την πρώτη στιγμή παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη και ιατρική παρακολούθηση προς τα μέλη της οικογένειας.
Η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας υπήρξε άμεση. Ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε της έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας τόσο στους οικείους όσο και στην οικογένεια της κοπέλας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Εμβολιασμός όλων των κατοίκων άνω των 18 ετών σε 19 νησιά με Johnson & Johnson