ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr στα καταστήματα χωρίς ραντεβού και SMS – «Ερχόμαστε στην πραγματικότητα»

Ερμού καταναλωτές καταστήματα

Πρώτη ημέρα λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων χωρίς ραντεβού και SMS και το Newsbomb.gr βρέθηκε στην Ερμού και κατέγραψε τις αντιδράσεις των καταναλωτών

Πρεμιέρα για τη λειτουργία των εμπορικών κσταστημάτων χωρίς ραντεβού και SMS για τα εμπορικά καταστήματα και το Newsbomb.gr βρέθηκε στην Ερμού και κατέγραψε τη νέα πραγματικότητα για τους καταναλωτές.

Κοινή συνισταμένη των πολιτών η μεγαλύτερη ευκολία για τις αγορές τους καθώς, όπως είπαν στο Newsbomb.gr, τα ραντεβού και οι περιορισμοί έκαναν πιο δύσκολη την κατάσταση.

«Είναι καλύτερα έτσι γιατί θα έχει ο κόσμος δουλειά» είπε χαρακτηριστικά μια κυρία.

«Είναι πιο εύκολο γιατί πριν υπήρχε μια πίεση. Ερχόμαστε ξανά στην πραγματικότητα. Δεν περιμένεις πολύ ώρα, αρχίζουμε και σκορπιζόμαστε στα μαγαζιά» παρατήρησε μια νεαρότερη καταναλωτής.

«Χωρίς τα ραντεβού ο κόσμος προσαρμόζει καλύτερα τα ραντεβού του, με τα SMS πίεζε ο χρόνος και είναι πιο εύκολο για τους καταναλωτές να ψωνίζουν» παρατήρησε μια άλλη κοπέλα.

«Δεν είναι αλλαγή αλλά αυτό που έπρεπε να γίνεται στην πραγματικότητα. Εγώ μέχρι σήμερα δεν ψώνιζα. Για εμένα ήταν πολύ δύσκολο να κάνω αγορές μέσω διαδικτύου» λέει μια άλλη κυρία.

Στα μεγάλα πολυκαταστήματα, ωστόσο, οι ουρές συνεχίζονται καθώς εξακολουθεί να ισχύει ο περιορισμός του ενός πελάτη ανά 25 τετραγωνικό μέτρο.

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι οι καταναλωτές και οι εργαζόμενοι πρέπει να φορούν υποχρεωτικά μάσκες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Σήμερα η κηδεία της Κάρολαϊν που δολοφονήθηκε - Τραγική φιγούρα η μητέρα της