ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα 11.500 ευρώ σε καταστήματα σε Αθήνα και Χαλάνδρι

ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα 11.500 ευρώ σε καταστήματα σε Αθήνα και Χαλάνδρι

Πρόστιμα ύψους 11.500 ευρώ από τη ΔΙΜΕΑ σε καταστήματα ηλεκτρονικών στο κέντρο της Αθήνας και στο Χαλάνδρι και διαγραφή των ιστοσελίδων των καταστημάτων

Πρόστιμα ύψους 11.500 ευρώ επιβλήθηκαν από τη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) κατά τη διάρκεια ελέγχων σε καταστήματα ηλεκτρονικών στο κέντρο της Αθήνας και στο Χαλάνδρι και ξεκίνησε η διαδικασία διαγραφής των ιστοσελίδων των συγκεκριμένων καταστημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικό Πρακτορείου Ειδήσεων κατά τη σημερινή επιχείρηση της ΔΙΜΕΑ σε καταστήματα ηλεκτρονικών στο κέντρο της Αθήνας και στο Χαλάνδρι εντοπίστηκαν κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν πάνω από 3.000 τεμάχια θηκών κινητών τηλεφώνων και άλλα αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, ως προϊόντα απομίμησης.

Στις επιχειρήσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 11.500 ευρώ για εμπορία και διακίνηση απομιμητικών προϊόντων και ξεκίνησε η διαδικασία διαγραφής των ιστοσελίδων των συγκεκριμένων ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Οι έλεγχοι της ΔΙ.Μ.Ε.Α συνεχίζονται στο σύνολο της επικράτειας, όπως σημειώνουν στο ΑΠΕ - ΜΠΕ στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Μην ξεχνάμε τις φρικαλεότητες της Ελλάδας»: Τουρκική πρόκληση για τη Γενοκτονία των Ποντίων