ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Κορινθία: Η Πρόεδρος της ΑΝΙΜΑ Μαρία Γανώτη στο Newsbomb.gr - Πολλά μικρά ζώα θα καούν ζωντανά

Φωτιά Κορινθία: Η Πρόεδρος της ΑΝΙΜΑ Μαρία Γανώτη στο Newsbomb.gr - Πολλά μικρά ζώα θα καούν ζωντανά

Φωτιά ΤΩΡΑ:  Η Πρόεδρος της ΑΝΙΜΑ Μαρία Γανώτη κάνει λόγο για ένα πολύ θλιβερό συμβάν και κάνει έκκληση να μην πλησιάσει κανείς την περιοχή, για να περιμαζέψει ζώα

«Είναι η χειρότερη χρονική στιγμή για την πανίδα οι φωτιές στο Σχίνο. Στις φωλιές των ζώων υπάρχουν πολλά νεογέννητα που είναι ανήμπορα να διαφύγουν τον κίνδυνο», λέει στο Newsbomb.gr η πρόεδρος της ΑΝΙΜΑ, του Συλλόγου Προστασίας Άγριας Ζωής, Μαρία Γανώτη και συνεχίζει: «Φανταστείτε δεκάδες νεογνά πουλιά που δεν μπορούν να πετάξουν, μικρά αλεπουδάκια, λαγουδάκια, σκαντζοχοιράκια θα καούν ζωντανά. Τα μικρά αυτά πλασματάκια δεν μπορούν να γλιτώσουν».

Η ίδια κάνει λόγο για ένα πολύ θλιβερό συμβάν και κάνει έκκληση να μην πλησιάσει κανείς την περιοχή, για να περιμαζέψει ζώα. «Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από την περιοχή. Για την ώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε καλό κουράγιο και καλή δύναμη στους Πυροσβέστες».

Υπενθυμίζεται ότι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης συνεχίζει καίει ανεξέλεγκτα έναν από τους τελευταίους μεγάλους και παρθένους πνεύμονες της Αττικής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά ΤΩΡΑ: Νύχτα – κόλαση σε Κορινθία και Αττική – Ανεξέλεγκτα τα μέτωπα – Εκκένωση οικισμών