ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Συγκλονίζουν τα παιδιά της 44χρονης με την εγκεφαλική αιμορραγία – Το γράμμα στη μητέρα τους

Εμβόλιο κορονοϊού

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 44χρονη που υπέστη θρόμβωση και στη συνέχεια εγκεφαλική αιμορραγία, με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ την Παρασκευή (21.05) - Συγκλονίζει το γράμμα των παιδιών της 44χρονης με την εγκεφαλική αιμορραγία – Τι λέει ο σύζυγός της

Δύσκολη και άνιση μάχη εξακολουθεί να δίνει η 44χρονη γυναίκα στο ΠΑΓΝΗ. Μετά από πολύωρη επέμβαση στον εγκέφαλο που έκανε την Παρασκευή (21.05), δίνεται μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι συγγενείς της αδυνατούν να πιστέψουν πως έφτασε σε αυτό το σημείο. Την περασμένη Τετάρτη όταν πήγε στο νοσοκομείο, περπάτησε μέχρι μέσα βγαίνοντας από το ασθενοφόρο, ενώ πριν από μερικά 24ωρα είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Συντετριμμένος είναι ο σύζυγος της 44χρονης από την Κρήτη. «Αυτή τη στιγμή πρέπει να διαχειριστούμε τον πόνο μας. Έχουμε τρία παιδιά ηλικίας 12 10 και 8 ετών. Έχουμε ενημερώσει με τη βοήθεια ψυχολόγου τα δύο μεγαλύτερα παιδιά» σημείωσε ο Μάνος Μανουσάκης.

Τα παιδιά της 44χρονης ενημερώθηκαν από τον πατέρα τους και από ψυχολόγο για την άσχημη κατάσταση της υγείας της μητέρας τους. Έγραψαν μάλιστα και ένα γραμμα, με όλα τα αναπάντητα γιατί και το παρέδωσαν στον πατέρα τους. Εκεί αποτυπώνουν τις παιδικές απορίες τους μιας και μόλις πριν από λίγα 24ωρα η ίδια η μητέρα τους, τους επιβεβαίωνε ότι θα επιστρέψει υγιής στο σπίτι.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι η 44χρονη γυναίκα εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca ωστόσο λίγες μέρες αργότερα άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία. 7 μέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου άρχισε να εκδηλώνει τα πρώτα συμπτώματα, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και έγινε εισαγωγή της στην Αιματολογική του νοσηλευτικού ιδρύματος με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας της. Στη συνέχεια ωστόσο επιδεινώθηκε ραγδαία και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλεύεται.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.055 νέα, 586 διασωληνωμένους και 37 θανάτους ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ