ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για τον προπονητή

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για τον προπονητή

Να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για βιασμό κατ' εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ' εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια μιας 11χρονης αθλήτριας του πριν 10 χρόνια, ζητά ο εισαγγελέας για τον 38χρονο προπονητή ιστιοπλοΐας.

«Χωρίς αιδώ ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις με την ανήλικη αθλήτρια του. Εκμεταλλεύτηκε την απειρία της και την εμπιστοσύνη των γονιών της σε εκείνον.

Συνεχίζει να συμπεριφέρεται με απάθεια ακόμα και μετά τις αποκαλύψεις. Άσκησε σεξουαλική και ψυχολογική βία στην ανήλικη για να μην αποκαλύψει στους γονείς της τον βιασμό της» αναφέρει μεταξύ άλλων στην πρόταση του ο Θεολόγος Δελλήβεης Δομένικος.

Ο εισαγγελικός λειτουργός ζητά από το δικαστικό συμβούλιο και την παράταση της προφυλάκισης του 38χρονου για ακόμα 6 μήνες διατυπώνοντας την άποψη πως αν αφεθεί ελεύθερος «θα αποτελέσει δυναμική απειλή για την έννομη τάξη».

Υπενθυμίζεται, ότι η αθλήτρια που σήμερα είναι 21 ετών, αποκάλυψε την δίκη της ιστορία μετά την κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο. Ο 38χρονος αρνηθεί το βιασμό του κοριτσιού, κάνοντας λόγο για σχέση με το 11χρονο τότε κορίτσι. Μετά την απολογία του είχε οδηγηθεί στη φυλακή, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.905 νέα, 39 θάνατοι, 540 διασωληνωμένοι ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ