ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα - Ομιλία Κουτσούμπα

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα - Ομιλία Κουτσούμπα

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα συλλαλητήριο του ΚΚΕ στο Σύνταγμα με σύνθημα  «Να μην περάσει το αντεργατικό έκτρωμα. Με ανατροπή γεννιούνται οι ελπίδες, κερδίζεις τη ζωή».

Πραγματοποιείται αυτή την ώρα η μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα, με σύνθημα «Να μην περάσει το αντεργατικό έκτρωμα. Με ανατροπή γεννιούνται οι ελπίδες, κερδίζεις τη ζωή».

Με την συγκέντρωση κορυφώνεται μια πολύμορφη δράση του Κόμματος και της ΚΝΕ, με τις Οργανώσεις, τα μέλη και τους φίλους να φτάνουν με το κάλεσμα του ΠΓ της ΚΕ σε χιλιάδες εργαζόμενους, στο Λεκανοπέδιο και σε όλη τη χώρα, κάνοντας τη νύχτα μέρα για την όσο το δυνατόν πιο μαζική συμμετοχή.

Οι προσυγκεντρώσεις της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ

Οι προσυγκεντρώσεις των Οργανώσεων Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τη συγκέντρωση του Κόμματος, σήμερα, Πέμπτη 27 Μάη, στο Σύνταγμα, είχαν προγραμματιστεί στα εξής σημεία:

Παλιά Βουλή: Τηλεπικοινωνίες, Τουρισμός - Επισιτισμός, Βιομηχανία, Μεταφορές, Εμπόριο - Υπηρεσίες, Χρηματοπιστωτικό, Καλλιτέχνες, Βορειοδυτική Αττική, Δυτική Αθήνα, Κατασκευές, Νοτιοδυτική Αθήνα.

Προπύλαια: ΑΕΙ - Ερευνα, Εκπαιδευτικοί, Υγεία - Πρόνοια, Δικηγόροι, Βόρεια Αθήνα, ΜΜΕ, Ανατολική Αθήνα.

Στύλοι Ολυμπίου Διός: ΟΤΑ - Δημόσιας Διοίκησης, Α' Αθήνας, Νότια Αθήνα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.905 νέα, 39 θάνατοι, 540 διασωληνωμένοι ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ