ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία μητέρας για bullying: Επιτέθηκαν στον γιο μου εντός της τάξης - Τον απειλούν με μηνύματα

Καταγγελία για κακοποίηση παιδιού στο Νέο Ηράκλειο

Όπως είπε, η ομάδα περίπου 10 παιδιών έχει κάνει ομάδα στο Instagram, μέσω της οποίας, εκτός του ότι εκφοβίζει, απειλεί ευθέως τον γιο της

Μια δύσκολη κατάσταση που ζει τόσο εκείνη όσο και ο 15χρονος γιος της εξιστορεί μια μητέρα, από το Νέο Ηράκλειο, καταγγέλλοντας ότι ο γιος της έχει πέσει θύμα bullying από συνομήλικούς του με αποτέλεσμα να τον έχει διακόψει προσωρινά από το σχολείο.

Όπως είπε, η ομάδα περίπου 10 παιδιών έχει κάνει ομάδα στο Instagram, μέσω της οποίας, εκτός του ότι εκφοβίζει, απειλεί ευθέως τον γιο της.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον ANT1 η ομάδα επιτέθηκε στο παιδί της μέσα στην τάξη, τον χτύπησαν, το τράβηξαν βίντεο και στη συνέχεια ανέβασαν το βίντεο μέσα στη συνομιλία.

Η μητέρα του παιδιού απευθύνθηκε στην Αστυνομία, που όμως, την απέτρεψε από το να κινήσει νομική διαδικασία, αφού όπως της είπαν «θα πάρει 3-4 χρόνια και το παιδί θα είναι φοιτητής».

Απευθύνθηκε στη συνέχεια στον λυκειάρχη του σχολείου, ο οποίος κάλεσε τα παιδιά που απολογήθηκαν στον 15χρονο και χθες κάλεσε και τους γονείς τους, οι οποίοι επίσης απολογήθηκαν στον 15χρονο και τη μητέρα του.

Μέχρι τότε, όμως, η μητέρα είπε, «δεν τον στέλνω στο σχολείο γιατί του επιτέθηκαν στο προαύλιο όταν έγινε γνωστό το θέμα».

Κατέληξε, μάλιστα, λέγοντα πως λίγες μέρες πριν, άγνωστοι επιτέθηκαν σε ανήλικους κοντά στο ΟΑΚΑ και τους πήραν τα κινητά. Ενώ πριν από δυο μέρες ανήλικοι, μεταξύ των οποίων και 10χρονος, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, επιτέθηκαν με βία σε ανήλικο, στην πλατεία του Ηλεκτρικού στο Ηράκλειο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ψευτογιατρός: «Καταπέλτης» η πρόταση της εισαγγελέως - Φρίκη από τις νέες αποκαλύψεις