ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Χαμός στις παραλίες της Αττικής - Δείτε τι γίνεται στο Παλαιό Φάληρο

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Χαμός στις παραλίες της Αττικής - Δείτε τι γίνεται στο Παλαιό Φάληρο

Η χαλάρωση των μέτρων περιορισμού κατά της πανδημίας σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες οδήγησαν τους Αθηναίους στις παραλίες - Ρεπορτάζ του Newsbomb.gr στις πλαζ της Αττικής

Ρεπορτάζ: Σπύρος Μελισσάρης

Ελεύθερες και οργανωμένες παραλίες, ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται πόλος έλξης για τους πολίτες, οι οποίοι με γνώμονα την ανάγκη για «ελευθερία», ξεχύνονται στις πλαζ της Αττικής.

Μετά τις πρωινές εξορμήσεις για ψώνια στην αγορά, στο κέντρο της Αθήνας, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αποφάσισαν να κατεβούν για βουτιές και ηλιοθεραπεία στις παραλίες των νοτίων προαστίων

Εικόνες που παραπέμπουν σε Κυκλάδες περισσότερο παρά στην Αττική κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Newsbomb.gr.

Μεγάλη είναι η έξοδος στις παραλίες, με τους πολίτες να απολαμβάνουν τον καλό καιρό και τη θάλασσα. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από Καλαμάκι, Παλαιό Φάληρο και αλλού.

Όπως όμως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω gallery, το Newsbomb.gr βρέθηκε στις παραλίες του Παλαιού Φαλήρου, οπού από τις πρώτες πρωινές ώρες η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery:

Ο στόχος όλων βεβαίως, σε ελεύθερες και οργανωμένες, είναι να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται για τον κορονοϊό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ραντεβού από σήμερα και με τα 4 εμβόλια για τους 30-34 ετών - «Στοίχημα» ο εμβολιασμός άνω των 18