ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Νέα μαρτυρία για την 11χρονη Ιωάννα - Είδαν την ζακέτα της κοντά στο σημείο της τραγωδίας

Χανιά: Νέα μαρτυρία για την 11χρονη Ιωάννα - Είδαν την ζακέτα της κοντά στο σημείο της τραγωδίας

Μια νέα μαρτυρία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, για την μοιραία ημέρα που η 11χρονη Ιωάννα, βρέθηκε νεκρή σε βραχώδη παραλία στα Χανιά

Την περιοχή που βρέθηκε νεκρό το κορίτσι επιλέγουν καθημερινά αρκετοί πολίτες για να κάνουν τον περίπατό τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο κ. Μιχάλης Βιζυράκης, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, λίγο πριν εντοπιστεί το άψυχο σώμα του κοριτσιού.

Ο κ. Βιζυράκης αποκάλυψε στο creta24.gr πως κατά την διάρκεια του περιπάτου του είδε την ζακέτα του κοριτσιού, που αναζητούν τις τελευταίες ημέρες οι αρχές καθώς τόσο το ρούχο όσο και το κινητό του κοριτσιού δεν βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας.

«Περπατάω εδώ 20 χρόνια κάθε μέρα. Στις 9 το πρωί κάθε μέρα βρίσκομαι εδώ. Τη συγκεκριμένη ημέρα, είδα μια ζακέτα κρεμασμένη σε ένα δέντρο. Με προβλημάτισε, όχι για κακό, δεν πήγε το μυαλό μου ότι έγινε κάποιο ατύχημα. Κοίταξα μήπως την ξέχασε κανένας, να του πω ξέχασες τη ζακέτα σου. Δεν είδα κανέναν και συνέχισα να περπατώ. Μάλιστα την άγγιξα με την άκρη του δακτύλου μου, αλλά έφυγα γιατί φοβήθηκα μη νομίζει κανείς ότι πάω να την κλέψω. Μαζί με τη ζακέτα κρεμόταν και μια μάσκα», ανέφερε ο κ. Βιζυράκης.

Ο δικηγόρος κ. Αντρέας Βροντάκης είναι ένας ακόμη κάτοικος της περιοχής των Αγίων Αποστόλων, που περπατά καθημερινά στο συγκεκριμένο σημείο. «Την συγκεκριμένη μέρα δεν είχα έρθει στην περιοχή. Εγώ έχω να πω ότι κατ’ εμέ αποκλείω την περίπτωση της αυτοκτονίας γιατί παιδιά ηλικίας 11, 12, 13 χρονών δεν προβαίνουν σε αυτήν τη απονενοημένη πράξη. Το πιθανότερο για εμένα σενάριο είναι αυτό του ατυχήματος», ανέφερε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ραντεβού από σήμερα και με τα 4 εμβόλια για τους 30-34 ετών - «Στοίχημα» ο εμβολιασμός άνω των 18