ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια ο 56χρονος για την απόπειρα αρπαγής 16χρονης - «Αρνούμαι τα πάντα»

Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια ο 56χρονος για την απόπειρα αρπαγής 16χρονης - «Αρνούμαι τα πάντα»

Ο 56χρονος κατηγορείται για απόπειρα αρπαγης 16χρονης στη Θεσσαλονίκη

Με χειροπέδες στα χέρια και λέγοντας «αρνούμαι τα πάντα» έφτασε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι της Τετάρτης στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο 56χρονος, ο οποίος κατηγορείται για την παρενόχληση 16χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του δίωξη για απόπειρα παράνομης βίας και απειλή και σήμερα οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος απέδωσε τις πράξεις του σε παρεξήγηση, ενώ φέρεται να υποστήριξε ότι έκανε απλά ένα χοντρό κομμένο καμάκι.

Ο δικηγόρος του μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε πως η πράξη του μπορεί να είναι ανήθικη αλλά όχι παράνομη

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση από το υπουργείο Παιδείας, καθώς ο 56χρονος είναι καθηγητής επαγγελματικού λυκείου.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 16χρονης, ο 55χρονος την ακολούθησε με το αυτοκίνητο σε ένα στενάκι.

«Την πίεσε λεκτικά και πιο επιτακτικά να μπει σε ένα στο αμάξι,Το παιδί αρνήθηκε. Βγήκε στον κεντρικό δρόμο και μπήκε σε ένα καφέ και με πήρε τηλέφωνο να πάω να την πάρω» είπε ο πατέρας της 16χρονης.

Όπως περιέγραψε ο κ. Βασίλης, ο 55χρονος έλεγε στην κόρη του: «Είσαι ομορφούλα, μια χαρά κουκλίτσα είσαι, έλα να σε πάω εγώ σχολείο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Τάσου Μπερδέση στη Βάρη: Οι εκτελεστές έκαναν το «τέλειο» έγκλημα;