ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη για το 18 μηνών βρέφος που έπεσε στο βόθρο: Τι ζήτησε η εισαγγελέας

Βρέφος
pixabay

Ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (2/6) με το 18 μηνών μωράκι στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης.

Τα ίχνη του βρέφους οποίου χάθηκαν ενώ οι Αρχές ενημερώθηκαν για την εξαφάνισή του από την μητέρα του, η οποία το είχε αφήσει στο σπίτι των παππούδων του για να το φυλάνε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα κάλεσε την Πυροσβεστική για την εξαφάνιση του μωρού το μεσημέρι, αφού είχαν χαθεί τα ίχνη του.

Πώς έγινε η τραγωδία

Η τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν στις 13:00 η μητέρα κάλεσε την αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνιση του παιδιού από το σπίτι των γονιών της όπου το είχε αφήσει.

Όπως όλα δείχνουν, το αγοράκι διέφυγε της προσοχής του παππού και της γιαγιάς του που το κρατούσαν και απομακρύνθηκε από το σπίτι.

Αμέσως αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και άρχισαν να ερευνούν την περιοχή. Οι αναζητήσεις δεν απέδωσαν καθώς δεν υπήρχαν μαρτυρίες για το πού μπορεί να κινήθηκε το μικρό παιδί. Στη συνέχεια οι έρευνες στράφηκαν σε βόθρο που βρίσκεται εντός του οικοπέδου του σπιτιού.

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και με τη συνδρομή οχτώ πυροσβεστών και τη βοήθεια ειδικού στις αποφράξεις αποχετεύσεων ανασύρθηκε νεκρό το αγοράκι μέσα από τον βόθρο.

Η έρευνα των τοπικών αστυνομικών αρχών επιχειρεί να δώσει «φως» στις συνθήκες υπό τις οποίες το 18μηνο αγοράκι έχασε τη ζωή του, ενώ η εισαγγελέας ενημερώθηκε για το συμβάν και έδωσε εντολή να συλλεγεί το προανακριτικό υλικό.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι το 18 μηνών βρέφος είχε διαφύγει της προσοχής των παππούδων του με συνέπεια να ακολουθήσει η τραγική κατάληξη.

Η γιαγιά του, όταν συνέβη το δυστύχημα, ήταν στον πάνω όροφο του σπιτιού ενώ ο παππούς του, ο οποίος έχει κινητικά προβλήματα, στον κάτω.

Η 37χρονη μητέρα του φαίνεται πως είχε αφήσει το παιδί της στους παππούδες καθώς είχε ραντεβού σε οδοντίατρο.

Όπως έχει γίνει γνωστό έως τώρα, στο φρεάτιο της αποχέτευσης υπήρχαν δύο σίδερα, που ήταν λυγισμένα και με αίματα πάνω τους. Ο 50χρονος πατέρας του αγοριού είναι οδηγός φορτηγού και, σύμφωνα με το grtimes, εκείνη την ώρα επέστρεφε από την Αθήνα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκανε τρίτη δόση εμβολίου ο Ερντογάν; «Βράζουν» αντιπολίτευση και πολίτες στην Τουρκία