ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη από τον θάνατο του βρέφους - Πώς έγινε η τραγωδία, τι λέει κάτοικος της περιοχής

Σοκ στη Θεσσαλονίκη από τον θάνατο του βρέφους - Πώς έγινε η τραγωδία, τι λέει κάτοικος της περιοχής

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, όπου ένα μωρό 18 μηνών βρήκε τραγικό θάνατο, πέφτοντας σε φρεάτιο βόθρου. Τι δήλωσε κάτοικος της περιοχής για τις τελευταίες στιγμές του άτυχου αγοριού.

«Φως» στις συνθήκες υπό τις οποίες το 18μηνο αγοράκι έχασε τη ζωή του, όταν έπεσε σε ανοιχτό βόθρο, έξω από το σπίτι των παππούδων του, στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, επιχειρεί να δώσει η έρευνα των τοπικών αστυνομικών αρχών.

Η τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν η μητέρα του βρέφους κάλεσε την αστυνομία, δηλώνοντας ότι το παιδί είχε εξαφανιστεί από το σπίτι των γονιών της, όπου το είχε αφήσει γύρω στις 12μμ για να πάει στον οδοντίατρο.

Τα στοιχεία δείχνουν, πως διέφυγε της προσοχής των παππούδων του και ακολούθησε η τραγωδία. Σύμφωνα με πληροφορίες, που μεταδίδει το Mega, η γιαγιά του παιδιού ήταν στον πάνω όροφο του σπιτιού και ο παππούς, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, στον κάτω.

Όταν οι παππούδες αντιλήφθηκαν ότι χάθηκε, ξεκίνησαν να ρωτούν στη γειτονιά μήπως το είδαν, ενώ στην αρχή πίστευαν ότι κάποιος το είχε αρπάξει. Για αυτόν το λόγο δεν ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές καθώς το έψαχναν. Η μητέρα του επέστρεψε στις 12.40 μ.μ.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που ερεύνησαν το σημείο, στρέφοντας την προσοχή τους στον βόθρο που βρίσκεται εντός του οικοπέδου του σπιτιού.

Κάτοικος της περιοχής που μίλησε στον ΑΝΤ1 είπε πως λίγη ώρα πριν το τραγικό συμβάν είχε δει το αγοράκι, να παίζει στο συγκεκριμένο σημείο.

Όπως έγινε γνωστό, στο φρεάτιο της αποχέτευσης υπήρχαν δύο σίδερα τα οποία βρέθηκαν να είναι λυγισμένα και με αίματα.

Αμέσως όλοι κατάλαβαν ότι το 18 μηνών αγοράκι είχε πέσει μέσα και ξεκίνησε μια αγωνιώδης διαδικασία για την ανάσυρσή του.

Λίγο αργότερα, το αγοράκι ανασύρθηκε νεκρό από το σημείο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας στο Νewsbomb.gr: Η μεγάλη ευκαιρία του Ταμείου Ανάκαμψης θα πάει στους γνωστούς - άγνωστους