ΕΛΛΑΔΑ

Ενημέρωση για κορονοϊό: Γιατί θα μεταδοθεί σήμερα από την ΕΡΤ3

Ενημέρωση για κορονοϊό: Γιατί θα μεταδοθεί σήμερα από την ΕΡΤ3

Από την ΕΡΤ3 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σήμερα η ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας - Τι συνέβη;

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας και θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3, μόνο για σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουνίου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη.

Ο λόγος είναι δεν είναι άλλος από τον Έλληνα τενίστα, Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, τον τελικό του Roland Garros.

Η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αλεξάντερ Σβέρεφ είναι ο πρώτος χρονικά ημιτελικός, θα ξεκινήσει στις 15:50 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ1 και το Eurosport1. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η τιτανομαχία του Τζόκοβιτς με τον Ναδάλ, η οποία δεν θα ξεκινήσει πριν τις 18:30. Αμφότερα τα ματς θα διεξαχθούν φυσικά στο κεντρικό court, Philippe Chatrier.

Να υπενθυμίσουμε ότι η σημερινή ενημέρωση θα λάβει χώρα στον απόηχο των τελευταίων αποφάσεων σχετικά με τη νέα άρση περιορισμών που περιλαμβάνει την επιστροφή της μουσικής στην εστίαση και τη διεύρυνση του ωραρίου κυκλοφορίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στον χάρτη όλες τις τιμές ζώνης και τις νέες αντικειμενικές αξίες