ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Κρίσιμες ώρες για τον επιχειρηματία που έπεσε από μεγάλο ύψος

Ηράκλειο: Κρίσιμες ώρες για τον επιχειρηματία που έπεσε από μεγάλο ύψος

Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου

Άσχημα νέα για την κατάσταση της υγείας του 60χρονου επιχειρηματία από το Ηράκλειο που την Παρασκευή έπεσε από ύψος δύο μέτρων την ώρα που εκτελούσε εργασίες σε σκάφος στο καρνάγιο του λιμανιού.

Όπως αναφέρει το cretapost, η κατάσταση του θεωρείται μη αναστρέψιμη, καθώς έχει έχει χτυπήσει στο νωτιαίο μυελό, πίσω στον αυχένα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα και να χειρουργηθεί τα πράγματα δύσκολα θα καλυτερεύσουν. Ο άτυχος επιχειρηματίας είναι αιμοδυναμικά ασταθής ανέφερε η Υποδιοικήτρια του Βενιζέλειου, Ελευθερία Κωστάκη, υπογραμμίζοντας ότι του έγινε και τραχειοστομία, ωστόσο δεν δύναται να μετακινηθεί, με τις βλάβες που έχει υποστεί να χαρακτηρίζονται ως μη αναστρέψιμες.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου με τους συγγενείς του αλλά και όλους όσοι τον γνώριζαν να μη μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί.

Υπενθυμίζεται ότι ότι το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στο λιμάνι Ηρακλείου το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ο 60χρονος επιχειρηματίας έπεσε από ύψος δύο μέτρων την ώρα που εκτελούσε εργασίες σε σκάφος στο καρνάγιο του λιμανιού.

Από την πτώση του τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι με το ΕΚΑΒ να παραλαμβάνει τον άτυχο επιχειρηματία και τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γνωστός επιχειρηματίας του Ηρακλείου δραστηριοποιείται στον τομέα των ναυτιλιακών μηχανών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρίστιαν Έρικσεν: «Πάγωσε» το Euro 2020 αλλά ντρίμπλαρε τον θάνατο - Τι έσωσε τη ζωή του