ΕΛΛΑΔΑ

Βολές Τρεμόπουλου στους αδελφούς Ψωμιάδη

Βολές Τρεμόπουλου στους αδελφούς Ψωμιάδη

Ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησης «Οικολογία-Αλληλεγγύη» κατηγορεί τους αδελφούς Ψωμιάδη για ψευδή, συκοφαντίες και παραπλανητικές αναφορές με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης για τα λεγόμενα «45άρια».

Ο εν αργία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης έκανε λόγο για «σκοτεινά πολιτικοδημοσιογραφικά κέντρα» που επιχειρούν να τον πλήξουν ενώ ο κ. Τρεμόπουλος απαντώντας τον κατηγόρησε ότι επιδίδεται στις «συνήθεις εθνολαϊκιστικές και αντιμνημονιακές κορώνες».

Τόνισε επίσης ότι η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, για τα λεγόμενα «45άρια» νομαρχιακά έργα, δεν προέκυψε τώρα, αλλά, όπως λέει, ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2008.

«Κατανοούμε τη δύσκολη θέση των αδελφών Ψωμιάδη, όπως και κάθε κατηγορούμενου για κακούργημα, που προσπαθεί να ελαφρώσει τη θέση του. Όμως, η Δικαιοσύνη και οι θεσμοί πρέπει να κάνουν το έργο τους και οι πολίτες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν την αλήθεια και τα πεπραγμένα της κακο-διοίκησης Ψωμιάδη», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Τρεμόπουλος.