ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Η ιατροδικαστική έκθεση δείχνει την αγριότητα της δολοφονίας της Καρολάιν από τον Μπάμπη

Γλυκά Νερά: Η ιατροδικαστική έκθεση δείχνει την αγριότητα της δολοφονίας της Καρολάιν από τον Μπάμπη

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Η αποκάλυψη του δολοφόνου της άτυχης Καρολάιν το απόγευμα της Πέμπτης σόκαρε και τους πιο ψύχραιμους. Μετά από 37 μέρες «θεάτρου» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μην μπορώντας να αντικρούσει τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους οι Αστυνομικοί «έσπασε» και ομολόγησε το φρικτό έγκλημα.

Το θρίλερ της άγριας δολοφονίας της 20χρονης έφτασε στο τέλος...

Ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν αυτός που αφαίρεσε τη ζωή της συζύγου του και μητέρας του παιδιού του, Καρολάιν. Μετά από πολύωρη κατάθεση στη ΓΑΔΑ από το μεσημέρι της Πέμπτης ο 33χρονος «έσπασε» και ομολόγησε τη δολοφονία.

Σύμφωνα με την κατάθεση του, ο 33χρονος πιλότος ισχυρίζεται ότι το βράδυ της δολοφονίας η νεαρή γυναίκα τού είπε ότι θα τον εγκατέλειπε, «θόλωσε» και την έπνιξε.

Τι κατέθεσε ο Μπάμπης στους Αστυνομικούς

Συγκεκριμένα φέρεται να κατέθεσε στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών:

«Ήταν νωρίς το βράδυ όταν τσακωθήκαμε. Δεν ήταν η πρώτη φορά που τσακωνόμασταν. Ήθελε να χωρίσουμε. Μου είπε να φύγω από το κρεβάτι. Εγώ της απάντησα και τότε την είδα να πετάει το μωρό στην κούνια του. Μου είπε ξανά να φύγω και τότε θόλωσα. Άρχισε να φωνάζει και τότε πήρα ένα μαξιλάρι , πήγα από πάνω της και της έκλεισα το στόμα με το μαξιλάρι και τα χέρια μου. Μετά κατάλαβα ότι την είχα σκοτώσει. Δεν το είχα σχεδιάσει». Στην ερώτηση εάν είχε κάποιον ή κάποιους συνεργούς η απάντηση ήταν αρνητική.

Η αγριότητα της δολοφονίας της Καρολάιν

Η ιατροδικαστική έκθεση, μία ημέρα μετά την δολοφονία της Καρολάιν, έφερε στο «φως» σοκαριστικά στοιχεία για τον τρόπο και το μένος του δολοφόνου.

Όπως ανέφερε το πόρισμα του ιατροδικαστή ο θάνατος της άτυχης μητέρας, οφείλεται σε «Απόφραξη των αεροφόρων οδών, συνεπεία ασφυξίας».

Αυτό σημαίνει πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκλεισε το στόμα της συζύγου του με κομμάτια από ύφασμα, πιέζοντας όμως αφόρητα και σφίγγοντας της τα χείλη με την παλάμη των χεριών του.

Την ίδια ώρα, με τον αντίχειρα και τον δείκτη ο δολοφόνος τής έφραξε και την μύτη της.

Έτσι η κοπέλα δεν μπορούσε να πάρει ανάσα από πουθενά, με αποτέλεσμα να επέλθει ο πλέον βίαιος ασφυκτικός θάνατος. Το πρόσωπο της Καρολίνας έφερε αμυδρά σημάδια αντίστασης που κάμφθηκαν όμως αμέσως απ’ την δύναμη του δολοφόνου της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Μου είπε να φύγω, θόλωσα και της έκλεισα το στόμα με τα χέρια και το μαξιλάρι