ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Εικόνες ολοκληρωτικής καταστροφής από την έκρηξη σε εργοστάσιο (pics)

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Εικόνες ολοκληρωτικής καταστροφής από την έκρηξη σε εργοστάσιο (pics)

Φωτιά ξέσπασε σε εργοστάσιο στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου το μεσημέρι της Παρασκευή - Αμέσως σήμανε κόκκινος συναγερμός στην πυροσβεστική - Τι λέει ο Δήμαρχος, Νικόλαος Μελετίου στο Newsbomb.gr.

Εικόνες ολοκληρωτικής καταστροφής άφησε πίσω της η ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο, με την Πυροσβεστική να εκκενώνει ολόκληρη συνοικία, πριν θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο.

Η φωτιά ξέσπασε σε βυτιοφόρο μέσα σε εργοστάσιο επί της οδού Παναγίας Φανερωμένης, στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου ενώ στη συνέχεια πήρε φωτιά και αποθήκη με φιάλες προπανίου και εύφλεκτα υλικά, τα οποία εκσφενδονίστηκαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πάνω από 4 εστίες πυρκαγιών σε παρακείμενα χωράφια!

Δείτε τις εικόνες που κατέγραφε ο φωτογραφικός φακός:

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Newsbomb.gr ο δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου: «Ακόμα δεν ξέρω τίποτα. Περιμένουμε ενημέρωση από την πολιτική προστασία. Δεν αφήνω να πλησιάσει κανένας στο σημείο».

Να σημειωθεί ότι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ακούστηκαν εκρήξεις, ενώ ο καπνός στην περιοχή ήταν πυκνός.

Λίγο λεπτά μετά το 112 της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας απέστειλε μήνυμα στους πολίτες της Δυτικής Αττικής μήνυμα να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους.

«Καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα. Κλείστε τα παράθυρα και μείνετε μακριά από υαλοπίνακες. Πυρκαγιά σε βιομηχανική εγκατάσταση, κίνδυνος έκρηξης», αναφέρεται στο μήνυμα.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίες ενισχύθηκαν.

Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι η Πυροσβεστική έθεσε υπό έλεγχο τη φωτιά.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Τα πολλά ψέματα και οι δύο αλήθειες του πιλότου - Η ώρα του εισαγγελέα