ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά – Μητέρα Τοπαλούδη: «Στάζει αίμα, χολή και δάκρυα η ψυχή μου»

Γλυκά Νερά – Μητέρα Τοπαλούδη: «Στάζει αίμα, χολή και δάκρυα η ψυχή μου»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, αναφορικά με τις ανατριχιαστικές εξελίξεις στην δολοφονία στα Γλυκά Νερά - «Στάζει αίμα χολή και δάκρια η ψυχή μου»

«Να μάθουμε από την παιδική ηλικία στα παιδιά μας, ότι η ανθρώπινη ζωή είναι αναντικατάστατη και πως πρέπει να υπάρχει σεβασμός στην ανθρώπινη φύση, στο κορίτσι, στην γυναίκα. Διότι, το αγόρι μας, το οποίο ευνουχίζεται από την Ελληνίδα μητέρα, μαθαίνει πως θα είναι ο άντρας, ο βάρβαρος που θα τα έχει όλα έτοιμα από την γυναίκα του», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Open, η Κούλα Τοπαλούδη.

Η κ. Τοπαλούδη συνέχισε λέγοντας πως πολλές γυναίκες γίνονται θύματα και αποδέχονται την βία από τον άντρας τους, λέγοντας πως, «τι έγινε το ένα σκαμπίλι κάτσε και φάε και το δεύτερο. Τι έγινε που σε έχωσε στο ψυγείο ανάμεσα και σε μελάνιασε, που έσπασε το τασάκι, που τα έσπασε όλα, γιατί δυστυχώς δεν ζούμε σε μια βιτρίνα, σε μια κατάσταση ωραιοποιημένη ζούμε μέσα στην κοινωνία, που έχουμε αντιληφθεί άντρες κακοποιούς. Προσωπικά, έχω βρεθεί σε αντίστοιχη κατάσταση ανάμεσα σε ζευγάρι, που προσπαθούσα να τους χωρίσω και ο άντρας να ξεμαλλιάζει και να χτυπάει την γυναίκα. Έχουμε αποδεχτεί την βία. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία μεγαλώματος του αγοριού».

Η Κούλα Τοπαλούδη είπε για την 20χρονη Καρολάιν ότι, «βλέπω πολλές γυναίκες στην περίπτωση της Καρολάιν να βγαίνουν στο διαδίκτυο και να αφήνουν υπαινιγμούς, δεν ντρέπονται! Φόνευσε ο Μπάμπης αυτό το όμορφο κοριτσάκι, που είχε όλη την ζωή μπροστά του, που πέρασε στην Πανεπιστημιακή σχολή, να ακολουθήσει το όνειρο της, δύο μέτρα κοπελάρα. Του έκανε στα 19 της χρόνια αυτό το κοριτσάκι την Λυδία το δύσμοιρο, η τραγική φιγούρα της ζωής».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το αν εκτιμάει πως υπάρχει μια προσπάθεια, να εμφανίσουν αυτό το κορίτσι ως βίαιη και προβληματική, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, σχολίασε «έτσι πάνε να το παρουσιάσουνε. Αυτή η κοινωνία έχει μάθει να δολοφονεί, τις δολοφονημένες γυναίκες, όπως δολοφονήσανε το δικό μου το παιδί. Στάζει αίμα, χολή και δάκρια η ψυχή μου, με όλα αυτά που ακούω, πως υπάρχουν μητέρες που μιλάνε με αυτό τον απαίσιο τρόπο και δολοφονούν την μνήμη των παιδιών μας. Ντρέπομαι που γεννήθηκα σε αυτή την κοινωνία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Τι υποστήριζε ο δολοφόνος πριν την ομολογία - Το οικόπεδο και η «χαρούμενη οικογένεια»