ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Ηλεία: Ποιος ήταν ο πιλότος του μοιραίου μονοκινητήριου - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr

Τραγωδία στην Ηλεία: Ποιος ήταν ο πιλότος του μοιραίου μονοκινητήριου - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr
ilialive.gr

Ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος έπεσε σε χωριό της Ηλείας το μεσημέρι της Δευτέρας - Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, στο αεροπλάνο επέβαιναν δύο άτομα, ενώ μετά την πτώση του πήρε αμέσως φωτιά.

Για το τραγικό περιστατικό μίλησε λίγα λεπτά μετά στο Newsbomb.gr, ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, αναφέροντας ότι ο χειριστής ήταν κάτοικος του χωριού, δάσκαλος στο επάγγελμα, ηλικίας 56 ετών.

Ο συγκυβερνήτης ήταν κάτοικος Μεσολογγίου.

Όπως είπε ο δήμαρχος Πύργου στο Newsbomb.gr οι δύο επιβαίνοντες στο αεροπλάνο είχαν απογειωθεί από αερολέσχη στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με την εικόνα που μετέφερε στο Newsbomb.gr o δήμαρχος Πύργου, το αεροπλάνο εκτελούσε χαμηλή πτήση και «καρφώθηκε» σε λόφο στο χωριό Χαριά.

Μετά την πρόσκρουσή του αεροσκάφος ανεφλέγη.

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής

Χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκαν δύο άτομα μετά από πτώση μικρού αεροσκάφους

Νωρίς το μεσημέρι, σήμερα, Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021, κινητοποιήθηκε το Πυροσβεστικό Σώμα για Έρευνα και Διάσωση μετά από ειδοποίηση για πτώση μικρού αεροσκάφους, εντός του οικισμού Χαριά Πύργου Ηλείας.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα από την Π.Υ. Πύργου Ηλείας.

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του μικρού αεροσκάφους καθώς και δύο (2) άτομα εντός χωρίς αισθήσεις εντός του ανωτέρω οικισμού. Οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις συνεχίζουν περαιτέρω έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Ηλεία: Δύο νεκροί από πτώση αεροσκάφους