ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Πυρετώδεις» οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα της ταινίας του Μπαντέρας

Θεσσαλονίκη: «Πυρετώδεις» οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα της ταινίας του Μπαντέρας

«Πυρετωδώς» εργάζονται για τα σκηνικά της ταινίας «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης τα πρώτα σκηνικά για τις ανάγκες της ταινίας!

Τα γυρίσματα της κινηματογραφικής παραγωγής, σκηνοθεσίας Ρίτσαρντ Χιουζ, αναμένεται να ξεκινήσουν στις 28 Ιουνίου και θα διαρκέσουν τουλάχιστον έξι εβδομάδες.

Όπως αναφέρει το ThessToday.gr η παραγωγή της Millenium θα μεταμορφώσει τις περιοχές της Θεσσαλονίκης σε γειτονιές του Μαϊάμι, στήνοντας σκηνικά με ζωντανούς φοίνικες, αμερικάνικα οχήματα, ταμπέλες, πινακίδες και πρατήρια καυσίμων.

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα και η άφιξη του Ισπανού σούπερ σταρ μαζί με την Κέιτ Μπόσγουρθ και τον ράπερ 2 Chains να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν ήδη ξεκινήσει με τη βοήθεια φορτηγών να ξεφορτώνουν σκαλωσιές και φορτία στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, για μία από τις βασικές σκηνές των γυρισμάτων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr οι εργασίες στις εγκαταστάσεις της Μίκρας ξεκίνησαν από το Σάββατο και αναμένεται να ολοκληρωθούν τα επόμενα 24ωρα, ενώ στη συνέχεια το συνεργείο θα μεταβεί και στα υπόλοιπα σημεία της Θεσσαλονίκης για να διαμορφώσει το σκηνικό στα «θέλω» του σκηνοθέτη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Οι ερωτήσεις στον πιλότο, οι «ευθύνες» στην Καρολάιν και η επιμέλεια του παιδιού