ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά - Αντιστράτηγος ΕΛΑΣ: Μετά την Καρολάιν ήταν τεράστιος ο κίνδυνος και για το παιδί

Γλυκά Νερά - Αντιστράτηγος ΕΛΑΣ: Μετά την Καρολάιν ήταν τεράστιος ο κίνδυνος και για το παιδί

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο αντιστράτηγος τη Ελληνικής αστυνομίας Αντώνης Κασιμάτης, ανέφερε πως το παιδί δεν θα είναι καλό να μεγαλώσει με την οικογένεια του καθ' ομολογίαν δολοφόνου.

Ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία, Α. Κασιμάτης, σε σημερινές του δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό, τόνισε πως, δεν πρέπει να δοθεί η επιμέλεια της μικρής Λυδίας στην οικογένεια του καθ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Ειδικότερα ο κ.Κασιμάτης, ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στο OPEN, «το παιδί δεν θα είναι καλό να μεγαλώσει με την οικογένεια του καθ' ομολογίαν δολοφόνου».

Ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία, δήλωσε πως, ο κίνδυνος ήταν τεράστιος για το παιδί και σημείωσε πως ήταν ειδεχθής επιλογή η πράξη του στραγγαλισμού της Καρολάιν:

«Δεν με απασχολεί τόσο το πως θα μεγαλώσει η μικρή Λυδία, αλλά το ότι κατάφερε να επιβιώσει. Η γνώμη μου είναι ότι μετά την Καρολάιν και μετά το σκυλάκι, ο κίνδυνος ήταν τεράστιος και για το παιδί. Κάποιος άνθρωπος που βιώνει το πέρασμα στην πράξη του εγκλήματος, ουσιαστικά μεταφέρει ένα τεράστιο ποσό εξωστρεφόμενης επιθετικότητας στο πρόσωπο που θανατώνει».

Δείτε όλα όσα είπε:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Πονοκέφαλος» η μετάλλαξη «Δ» για κυβέρνηση και ειδικούς: Η μεταδοτικότητα και ο ρόλος των εμβολίων