ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Απίστευτο θράσος ο πιλότος – Ζήτησε να πληρώσει η μητέρα της Καρολάιν το φέρετρο

Γλυκά Νερά: Απίστευτο θράσος ο πιλότος – Ζήτησε να πληρώσει η μητέρα της Καρολάιν το φέρετρο

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον χαρακτήρα και την κακή συμπεριφορά του.

Αν και ο 33χρονος πιλότος ήθελε να δείχνει στον περίγυρό του ότι αποτελεί υπόδειγμα ανθρώπου, επαγγελματία και συζύγου, από πίσω έκρυβε ένα αδίστακτο άνθρωπο, ικανό να κάνει τα πάντα προκειμένου να επιτύχει τους σκοπούς του.

Καθημερινά έρχονται στο φως νέα στοιχεία για το ποιόν του δολοφόνου, με τον δικηγόρο της οικογένειας της Καρολάιν να προχωρά το πρωί της Κυριακής σε νέες αποκαλύψεις.

Όπως είπε ο κ. Θανάσης Χαρμάνης, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, απαίτησε από την μητέρα της 20χρονης να πληρώσει για το φέρετρο του παιδιού της.

«Εγώ εκείνο που θέλω να σας πω και να κλείσω, γιατί δεν θέλω να το σχολιάσω, φοβάμαι ότι θα παρεκτραπώ, είναι ένα. Και φαντάζομαι θα μείνετε κι εσείς άναυδοι όπως έμεινα κι εγώ χθες. Το φέρετρο της Καρολάιν απαίτησε ο δράστης να το πληρώσει η μητέρα της και το πλήρωσε. Καλή σας ημέρα», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Χαρμάνης.

Η αποκάλυψη προκαλεί ανατριχίλα για την ψυχρότητα του δράστη, αλλά και τον χαρακτήρα του, που θυμίζουμε πως μέχρι τελευταία στιγμή αγκάλιαζε την πρώην πεθερά του, δίπλα από το μνήμα της άτυχης 20χρονης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο έγκλημα στις φυλακές - Ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου σκότωσε συγκρατούμενό του